• 14
    iç saha olanının sızdırıldığı iddia edilen formalar. son yıllarda görmeye başladığımız şu siyah arkaplanlı logo ve siyah detayların ağırlığını bir türlü benimseyemiyorum.

    klasiğimize kıyasla fantastik sayılabilecek tasarımları seviyorum. birkaç senede bir olunca renk getiriyor bence. ama şu bahsettiğimiz siyah detayları istemiyorum. mesela logo arkaplanı, detaylar, yaka bandı beyaz olsa, sırt kırmızı ağırlıklı numara da aynı şekilde beyaz olsa tadından yenmeyecek. hatta yıllardır beklediğim bir tasarım var aklımda. arsenal formaları gibi kolların beyaz olduğu, geri kalanının parçalı olduğu bir firma istiyorum yıllardır. hatta ben beklerken maalesef fenerbahçe bir benzerini yaptı, bu yüzden sponsorluk pumaya geçtiğinde ümitlenmiştim. umarım yıllar sonra akıllarda kalacak bir forma yapmayı becerebiliriz.

    ayrıca üçüncü formada alışık olmadığımız renkler kullanılmasını da özledim diyebilirim. genel kanının aksine mor formalarımızı beğeniyordum. yeşil (koyuca, çam ağacına yakın bir tonda veya petrol yeşili) veya kendimize özgü bir lacivert (kendi çapımda tasarlamışım var, inanın sandığınız gibi olmuyor, sarı kırmızı detay muhteşem şekilde öne çıkıyor) arkaplanlı ilginç formalar yapılabilir. veya füme rengini tercih edip özümüze dönebiliriz. ne olursa olsun, en büyük temennim özgün olunması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın