• 9830
    notgivingup, ceo91, what can i doo nickli kullanıcılar tarafından siyasi propaganda aleti olarak kullanılmakta olan sözlüktür.

    kusura bakmasın kimse, ben bu yazarları tek başıma savundum yeri geldiğinde ama böyle saçma iş görmedim. vatandaşlar yaralanıyor, ölüyor, polis şehit düşüyor falan ama islamın yılmaz bekçileri olarak onlar sadece rte de rte diyorlar. bana ne ya rte'den? benim canım yanıyor kardeşim. darbe başarılı mı olur, olmaz mı ya da tiyatro mu değil mi beni ilgilendirmiyor. nitekim birilerini ilgilendirdiği kadar...

    ben kaç defa söyledim sözlükte siyasi tartışmalara girilmesin diye ancak bugün görüyorum ki bazı yazarlarımız siyasi meselelere girmeye pek hevesli. girelim öyleyse!

    ankara patlamasında, sultanahmet patlamasında sokağa çıktın mı çıkmadın mı? yoksa klavye başında oturup ''aman beyler gözünüzü seveyim dışarı çıkmayın bu aralar'' mı dedin?

    ülkeye 3 milyon 5 milyon suriyeli sokulurken ses ettin mi? balyoz adı altında 10 yıla yakın yok yere hapis yatan askerimiz için iki kelam ettin mi? bunlara sebep olan mevcut iktidardan hesap sordun mu? sivil darbe yapıldı, sivil darbe... sahi ona ne oldu?

    sizin demokrasiniz batsın. demokrasiyi alaşağı eden bu hükümet değil mi? adamcılığı, yandaşcılığı devlet raconu edinen bu kişiler değil mi? her türlü yargı kademesine türlü şaklabanlıklarla adam sokmaya çalışan benim babam mıydı?

    haa şike vardı şike... hani tüm deliller ortada iken, aziz'den siyasi destek karşılığı hiç edilen şike. siz fenerin şike yaptığına inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz? inanıyorsanız neden bu hükümetin adaletine güvenirsiniz? inanmıyorsanız burada işiniz ne?

    tüm gece boyunca insanlar sizin siyasi egonuzu tatmin etmek zorunda değil. kimse de sizinle uğraşmak zorunda değil. çok konuşmak istiyorsan siyaseti, yarın erkenden kalk da kahvehaneye git. ayıptır be kardeşim.

    cumhuriyetmiş, demokrasiymiş. başkanlık sistemini çok seviyordunuz siz, noldu beyler?

    son olarak söyleyeceğim şudur: şu siyasi konuları sözlüğe yansıtmayın, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın