• 749
    bugün yaptığı iyiliklere utanmadan çamur atıp dini siyasete alet edenler , onu yok saymaya çalışanlar şunları bilmezler ;
    - kendisi kuranın türkçeye çevrilmesi için elmalılı hamdi yazır'a görev verip masrafları cebinden karşılamıştır.
    - halkın dini kitabına para vermesi düşünülemez diyerek önde gelen kişiler ile yardımlar toplayarak her eve ücretsiz olarak kuran'ın türkçe çevirisinin dağıtılmasını sağlamıştır.
    - inanç özgürlüğü ilkesini savunarak topluma zarar verecek şekilde ibadet etmemek kaydıyla her dine saygı göstermiştir.
    - bugün utanmadan yaptıklarına laf edenler inönü savaşları döneminde yokluklarla mücadele eden ordumuzun hindistan'dan afganistan'dan gelen yardımlarla sakarya ve büyük taarruz'da kullanıldığını , bu yardımları mustafa kemal ve silah arkadaşları adına müslüman kardeşlerimizce gönderildiğini bilmezler.
    - bunlar büyük taarruzda esir düşen yunan komutanın atatürk'ün huzuruna getirildiğinde korkudan titreyerek diz çöktüğünde atatürk'ün yaranız varsa iyileştirelim dediğini ve de asırlar önce atalarımızın yaşadığı benzer durum olan malazgirt zaferinde esir düşen diyojen'e de aynı tevazuyu gösterdiğimizi anlattığını bilmezler.
    - çanakkale zaferi sonrası hamdolsun istanbul'u kurtardık dediğini de bilmezler !
    - bugün orada burada osmanlı torunuyuz diye naralar atıp atatürk'ü yok sayanlar zamanında türk tarih kurumunu kuran , tarihimizi öğrenmemizi sağlayan , ülkenin makus tarihinin sona erip yeni bir sayfa açılmasını sağlayan sakarya ve büyük taarruz'da meclis tarafından başkomutanlık yetkisiyle kahraman olan atatürk'e saygı duymak zorundalar !

    bizim üzerimize düşen metehan'dan fatih'e alparslan'dan mustafa kemal'e tarihi doğru bilmek , doğru aktarmak ve bu ülkenin gelecek nesillere doğru aktarılmasını sağlamak. tarihine düşkün , ülkesine düşkün bir genç olarak bu topraklarda savaşan herkesin anısına saygıyla , izindeyim izindeyiz her zaman öyle olacağız dediğim büyük türk mustafa kemal atatürk !
App Store'dan indirin Google Play'den alın