• 83
    ingiltere bölgesel ligi takımlarından macclesfield town takımı ile yaşadığım güzel aylar anılar olaylardır.

    üniversite de okuduğum zamanlar , final haftası bitmiş dedim tam zamanı şimdi ! takım ararken bir baktım aslanlı logosu ve isminin hoşuma gitmesiyle beraber hocalık koltuğunu aldım :) takıma bir kaç takviye şu bu derken başarılar arka arkaya geldi dönem dönem arap sermayesini add managerlediğimde oldu yalan yok. ama bu anının güzel yanı kariyerden ziyade adamları premier lige çıkarıp şampiyon yapınca ortaya çıktı :) ulan dedim şu adamlara facebooktan caps atıp yazsam mı böyle böyle diye :) güzelce mesajımı yazdım türkiye'de sizi destekleyen bir silkmen (taraftar grupları) var. bu takımı buralara çıkardık şudur budur mesajı gönderdim :)

    ertesi gün telefona facebooktan gelen mesaja bir baktım macclesfied kulübü dönüş yapmış :) inanılmaz işte şöyle güzel böyle güzel vs vs güzelce bir mesaj atmışlar ve benden bir kaç caps daha almamı izin verirsem sayfada paylaşıp taraftarlarına göstermek istediklerini söylediler. bende attım kulübün resmi sayfası bu çocuğu teknik kadroya almak lazım ne derseniz temalı bir paylaşımla beni onurlandırıp turkish silkmen diye verdi gazı :)

    altta yazan yorumlar , ingiltere'ye çağıranlar daha bir çok güzel anım oldu. bu arada turkish silkmen tişörtümle göğsümü gere gere geziyorum. maç sonları da taraftarlarla ligi yorumluyoruz :) fm bir zevk tutku işi. ingiltere'ye gitsem kalacak yer edinmemi sağlayan , güzel bir diyalog kurmama vesile olan oyun. yürüyedur macclesfield ! iyi ki varsın fm :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın