• 84
    an itibari ile bu entryi ultimate team'de division 1'i kazanan bir oyuncu olarak yazıyorum; updatelerden sonra oyun benim "sağlam savunma, hızlı pas" taktiğime çok uydu. topu tutmak isterseniz o da mümkün, kontra denerseniz o da mümkün. update öncesi oyun belli şablona sıkıştırmıştı herkesi ama artık düzeldi. bu da iyi bir şey sonuç olarak. genel olarak her zaman olduğu gibi 4-3-3 taktiğiyle ve onun dönüşümleri ile oynuyorum.

    kadrolarım şunlardı div 1'i kazanırken;
    http://www.futhead.com/17/squads/2312010/

    http://www.futhead.com/17/squads/2312082/

    tavsiye ederim bu kadrodaki her bir adamı. dikkat ederseniz takımdaki ortasahaların hepsi çift yönlü oyuncular ve forvetlerimin ikisi de iyi pas özelliklerine sahip. bu iki nokta benim için çok önemli çünkü hızlı atağa kalkan bir takım olduğum için ilerideki hücüm oyuncusunun yapabileceği pas sayısı sınırlı, eğer o onu düzgün yapamazsa zaten anlamı kalmıyor.

    ha bu arada bu takımları sattım, hem de zarar ederek sattım ve şu an yaklaşık 550k coinsim ve 2 tane de hoş, ortalama takımım var. neden sattım çünkü black friday geliyor ve bir sürü paket çıkacak ve market ilk defa dibi görecek. ki şimdiden fiyatlar düşmeye başladı. haftaya çarşambaya kadar takımlarınızı kurun çünkü black friday günü büyük ihtimal market tekrar fiyat artırımına gidecektir. marketi price ranges sonrası tahmin etmek çok zor ama geçen sene böyle olmuştu ki fiyatların geçen seneye göre bir hayli yüksek olduğunu söylersek marketin alacağı ivmenin sert ve aşağıya doğru olacağını söylersek yanlış olmaz. yani kısaca yatırım tavsiyesidir şu an oyuncuları elden çıkarmanız :)

    o iki takımı da koyayım toplam maliyetleri çok fazla olmadı zaten tavsiye ederim;

    http://www.futhead.com/17/squads/2312202/

    http://www.futhead.com/17/squads/2312229/

    dikkat ederseniz ki attığım takımların hepsi benze özellikle. bir hızlı bek bir yavaş olmayan ama daha sağlam basan bek, biri hızlı biri daha yavaş olan stoper tandemi.

    bu arada luiz gustavo'nun özel kartı beleş paketten çıkmıştı. untradeable olduğu için satamıyorum yoksa satıp yerine normal kartını alırdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın