resim
Fabio Quagliarella
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.80
Uyruk:İtalya
  • 19
    az önce biten 3 nisan 2017 inter sampdoria maçında ökkküz gibi bir penaltı attı, kalede iki tane handanoviç olsa yine gol olurdu o vuruş herhalde:

    https://streamable.com/z8h27

    bu arada penaltıyı yaptıran brozoviç sığırı, bizim tolga'ya selam çaktı herhalde. böyle bir mallık olamaz.

    neyse, quagliarella efendiye dönelim. adamın kariyeri zaten spektaküler gollerle dolu ama potansiyelinin yarısını bile gerçekleştirememiş bir forvettir kendisi. halbuki 2010 sonrası italyan forvet kıtlığında çok daha iyi yerlere gelebilirdi. peki neden gelemedi?

    kendisi napolili. doğal olarak da çocukluğundan beri en büyük hayali napoli forması giymekmiş. bu arzusunu da bilindiği üzere 2010'da gerçekleştirmişti. udinese'de patladıktan sonra aurelio de laurentiis, paraya kıyıp* almıştı kendisini. napoli'deki kariyerine de iyi başlamıştı. amma velakin sonradan ne olduysa bir anda juve'ye postalandı. işte mevzu burada yatıyor. meğer adamın başından küçük emrah'ınkine taş çıkartacak acıklılıkta olaylar geçmiş, yeni yeni öğreniyoruz. quagliarella, napoli'ye transfer olduktan sonra kendisine ve ailesine bir sapık dadanıyor. sürekli arıyor, mesaj atıyor, mektup yazıyor; tehdit ediyor. ne kendisi ne de ailesi gönül rahatlığıyla dışarı çıkabiliyor. quagliarella, olayı aile dostu bir polise bildiriyor ama sonuç çıkmıyor. daha sonra sapık, kulübe de mektuplar göndermeye başlıyor; quagliarella'nın bir pedofil olduğunu, camorra'yla* şike işlerine bulaştığını iddia ediyor. de laurentiis, zaten kıl adamdır, bunu duyunca quagliarella'yı ki onun da rızası var, juve'ye postalıyor. lakin ki sapığın tacizleri kesilmiyor. üstüne üstlük napoli halkı da nefret etmeye başlıyor kendisinden çünkü juve'ye can atarak gittiğini sanıyorlar. derken bir gün, başta bahsettiğim o polis memuru quagliarella'nn babasına elinde yeni taciz mesajlarının olduğunu söylüyor. babası da mesajları görmek istediğini söyleyince herif kem küm ediyor ve babası ayıkıyor. meğer, aile dostları olacak o yavuşak polis, sapığın ta kendisi değil miymiş? ve yıllardır ailenin bildirdiği bütün şikayetleri sümen altı etmemiş mi? neyse efem, bu ibineyi olay açıklığa kavuştuktan sonra tutukluyorlar ama olan quagliarella'nın kariyerine ve psikolojisine oluyor. adam başından geçenleri her anlattığında gözleri doluyor:

    http://gss.gs/aKq.jpg

    http://gss.gs/s3l.jpg

    napolili ultraslar işin aslını öğrendikten sonra, 12 mart 2017 napoli crotone maçından önce san paolo'ya bir pankart asıyorlar:

    http://gss.gs/PlT.jpg

    ve diyorlar ki: "sen, büyük bir beladan haysiyetinden ödün vermeden kurtuldun. seni tekrar kucaklayacağız fabio; sen bu şehrin evladısın."

    şu dünyada başkalarının acılarından beslenen ne büyük orospu çocukları var lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın