• 6026
    hani ilk bakışta insanın ağzından istemsizce "maşallah" çıkan bebekler vardır. şu anda tam olarak bu haldedir. kazanılan sadece 1 şampiyonluk var ama takımın potansiyeli sinerjisi o kadar fazla ki fatih terim faktörü de eklenince gelecek hiçbir başarı bizi şaşırtmayack. (gelsin de şaşırtmasın zaten).

    ama şöyle bir eksiği var sanki. aslında her muhabbette konunun 2000 ruhuna gelmesine deli oluyorum ama yakın tarihin kupa kazanmış en başarılı takımı o olunca istemsiz karşılaştırma yapıyor insan. şimdi o zamanın yerli kadrosunda bülent-okan-emre-suat-hakan-arif-hasan şaş-davala bu isimler başarılı olmalarının yanında çok iyi galatasaraylılardı. arkadaşlık kolej havası uyum tamam ama bir de bu insanların galatasaraya olan bağlılıkları sahadaki biz imajını tamamlıyordu. yabancılarda hagi ve taffarel'i söylemiyorum bile belki popescu biraz daha profesyonel(!) kalıyordu içlerinde.

    bugune geldiğimizde takımda gerçekten galatasaray aşığı semih-selçuk ve sabri varmış gibi geliyor. yabancılarımızın iş ahakları mükemmele yakın yerlilerin de öyle. ama burak - umut - hamit - engin gibi adamların biraz önce yukarıda saydığım isimler kadar galatasarayı sahiplenmesini istiyorum. başarının böyle geleceğini düşünüyorum. bunun için mükkemmel bir zemin var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın