resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4424
    malum tükürük konusunda maçın ağırlığını kaldıramadığı ve kendisini tutamayarak karşılık verdiği için asılan oyuncumuz.

    şimdi önce gözlerinizi kapatın.

    yok lan, kapatmayın gözünüzü falan. sonra entry'i okuyamazsınız.

    neyse, esprimizi yaptık. olaya girebiliriz.

    şimdi öncelikle dünya futbol tarihine "direğini siktiğimin stadı" olarak geçen maçta, evet 2011-12 normal sezonunda kadıköy'de oynanan ve 2-2 biten fenerbahçe galatasaray maçından bir pozisyonla yayınımızı açıyoruz.

    dakika 3, bilemedin 4. felipe melo orta sahada rakibine sert bir faul yapıyor. hakem daha düdüğünü çalmadan birden etrafına mehmet topuz, gökhan gönül, emre belözoğlu, cristian baroni dörtlüsü doluşuyor. bir anda tribünlerden ıslık sesleri yükseliyor, ama yapay ıslık. neyse, ortam o kadar gerilmişken, fenerbahçeli oyuncular melo'ya fiziksel temasta bulunurken melo kılını kımıldatmadan hakemle konuşup olay yerinden uzaklaşıyor.

    şimdi bildiğimiz melo ne yapardı normalde ? önce emre denen cücenin kafasına bir yumruk geçirip boyunu 1 metre dolaylarına indirirdi. sonra boyu zaten 1 metre dolaylarında olan gökhan gönül'le ikisini üst üste koyup halvete girerdi. ondan sonra bu ikiliyi baroni'nin götüne sokar, topuz'un da amına koyardı. yapmadığı şey değil, yapardı. ama yapmadı.

    yayınımıza başka bir maçla devam ediyor. dünya futbol tarihine "sahasında kupa kaldırdığımın çocukları" olarak geçen maçta bir pozisyonda ujfa yine aynı şekilde 4-5 fenerbahçelinin arasında kalıyor. takım kaptanına sakin olmasını söyleyen ve o 5 kişi arasından tek başına o ortama girip ujfa'yı çıkaran, onu yatıştıran kişi bizim manyak melo.

    normalde ne yapardı ? spartacus ile birlikte 2 kişi o 5-6 kişiyi döver, birlikte kırmızı kart görürlerdi. yapmayacağı şey değil, yapardı. ama yapmadı.

    yayınımızı bir başka fenerbahçe maçıyla sonlandırıyoruz.

    dünya futbol tarihine "ağızdan istem dışı çıkan sıvı" olarak geçen, meireles'in hakeme ibne dediği, yüzüne tükürdüğü 2-1'lik fenerbahçe maçı. meireles hakemle dalaşırken eboue meireles'i tutuyor. melo hemen eboue'yi bir kenara çekip "siktir et hakeme bulaşsın da atılsın maçtan" diyor.

    normalde ne yapardı ? hakemin yanına gidip ortalığı kızıştırır, diğer fenerbahçeli oyuncuları da oraya çekerdi. biriyle kavga edip kırmızı kart görürdü. yapmadığı şey değil, yapardı. ama yapmadı.

    bu melo, kendisinden beklediğimiz hareketleri olumlu olarak yapmayan melo. eğer bu adam sahadaki tüm hakemlere tek tek gidip tükürmedim diyorsa tükürmemiştir. bu kadar isyan ediyorsa suçsuzdur. çünkü daha önce yaptıkları bunun kanıtıdır.

    melo bu takımın önemli bir parçasıdır. yeri gelir sizle dalga geçer, sizle atışır ama mevzu başka biri oldu mu sizinle ölüme bile gelir. daha önce yapmadığı şey değil.

    melo bu takımın asi ruhudur. bir insan nasıl kalbe, beyne, ciğere, miğdeye falan ihtiyaç duyuyorsa bu ihtiyaç duyuğu şeylerin en başında da ruh gelir. o ruh melo'dur. melo'nun sahadaki anlamı psikolojik üstünlüktür. hem sahadaki sertlik olarak, hem mental olarak. ruh hastası olarak gösterilen bu adam aslında tam olarak aranan ruhtur, kandır.

    seni seviyoruz melo, bu sene de şampiyonluklar göreceğiz. senden tek isteğimiz beklentileri boşa çıkarma. 11-12 reloaded istiyoruz, bekliyoruz senden.

    yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarım adına, ben lionboy; hepinize iyi geceler dilerim sayın seyirciler.

    yarın kimselere randevu vermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın