resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1771
    galatasaray'a bir gram bile yakışmayan futbolcudur. kendisi çok büyük bir tiyatrocudur. şimdilerde burak yılmaz için 'kendisini sürekli yere atıyor, galatasaray'a yakışmıyor' diye ağlanırken, burak'tan 100 kat daha kötü hareketler yapan bu arkadaş hep kollanıyor niyeyse. zaten ben galatasaray taraftarının bu tarz oyunculara duyduğu anlamsız sevgi ve saygıyı hiçbir zaman için anlayamayacağım. adam resmen 'tribünlere oynama' deyiminin ete kemiğe bürünmüş hali. burak yılmaz kolay düşüyor, penaltı kazanmaya çalışıyor, emek hırsızı. engin baytar en ufak müdahalede kaval kemiğine scud füzesi isabet etmiş gibi taklalar atarak, meslekdaşlarının ekmeğiyle oynarken sıkıntı yok. engin baytar neyin peşindedir? sahada kendini kontrol edemeyişi, hakemlerle sürekli didişmesi, rakip oyunculara müdahaleleri. olay sadece cüneyt çakır'a yaptığı zeka sınırlarını zorlayan hareket değil, daha önce de bir kaleciye kafa atıp kırmızı kart görmüştü. hatta elmander kendisine 'kafan mı güzel, niye böyle saçma sapan hareketler yapıyorsun' benzeri el kol hareketi çekmişti. bu da videosu https://www.youtube.com/watch?v=7DTdh2Z3e8Q

    yani işin özü bu arkadaş ile yola çıkılmaz, böyle futbolcuların adı galatasaray ile anılmamalı. benim gözümde bilica'dan farkı yoktur. sorumsuz, kontrolsüz, takımını zerre düşünmeyen bir insandır. galatasaray'ı bir sene içerisinde kaç kere yakmıştır ben sayamadım. bunun yanı sıra profesyonellikten ne kadar uzak olduğu aldığı ceza sonrası kendisine bakmayıp, bira göbeğini piyasaya sürmesinden de belli olmuştur artık.

    geri gelelim şampiyonluk kutlamalarında ağlayarak şov yapınca, '2. hasan şaş, galatasaray'ın ruhu' gibi haksız ünvanlara sahip olmuştur. her dengesiz, kendini bilmez adam hasan şaş olacaksa yandık gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın