resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3483
    14 ağustos 2013 meksika fildişi sahili maçının şu an *oturduğum eve çok yakın bir yerde olan metlife stadium'da oynanacağını duydum ve drogba'nın da aday kadroda olduğunu öğrenince hemen biletimi aldım.

    meksika taraftarlarının arasında kalmış olsam da oldukça zevkli bir mücadele oldu. meksika çok iyi oynadı. fildişi sahili hiç etkili olamadı ve direnç gösteremedi. taraftarlar da oldukça hareketliydi.

    drogba ikinci yarının başında oyuna girdi. ama gerek fildişi sahili'nin etkisizliği gerek topu ayağına aldığında kendisine yapılan müthiş pres* nedeniyle fazla etkili olamadı.

    maçın 60. dakikası civarında tam bulunduğum tribünün önünde tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı fildişi sahili. drogba'nın topu alacağını düşünerek telefonun kamerasını açtım ve video çekmeye başladım. drogba'nın şutu barajdan döndü. daha sonra drogba bir şut daha çekti ve top yine savunmadan döndü, ama hakem penaltı noktasını gösterdi. drogba topun başına geldi ve topla kaleciyi ayrı köşelere göndermeyi başardı. ancak attığı gol sadece farkı 2'ye indirmeye yaradığı için o müthiş gol sevincini göremedim. (u: :()

    http://youtu.be/7ED61O6n4qA *

    not: telefondan çektiğim için ve bu işlerden pek anlamadığım için video kalitesiz olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın