resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5344
    8 mart 2014 galatasaray akhisar belediyespor maçında yediğimiz golün sorumlusu. ergen tripleri yüzünden yedik golü. önceden kaçırarak, pozisyon öldürerek zarar veriyordu, şimdi yedirerek de zarar vermeye başladı.

    tek takdir edilecek özelliği fiziğine, kondisyonuna iyi bakıyor olması. gerisi tırıvırı. esamesi yok yeteneğin.
    bu ülkede kimler gol kralı olmadı ki! serkan aykut'lar, okan yılmaz'lar, zafer biryol'lar, gökhan ünal'lar... semih şentürk bile gol kralı oldu lan. hatta mehmet yıldız bile olabilirdi. dünyanın en zor işi değil yani fiziğine bakan bir forvet için türkiye'de gol kralı olmak. bu kadar maça çıkarsan, bu kadar beslenirsen, sağ ayağın da ortalama seviyedeyse atıyorsun bir şekilde. istatistikle gelmeyin yani insana. istatistikle olsaydı alex dünyanın en çok konuşulan topçularından biri olurdu.

    daha önce de söyledim yine söylüyorum; uefa dönemindeki marcio ayarında bile değil yeteneği. sinan koloğlu'yla falan yarışabilir. pasaportuna ve ülkede futbolcu yetişmemesine dua etsin. yoksa bu triplerle, bu yeteneksizlikle 3 büyüklerde oynaması bir mucize olurdu. üstünde arma var ya... el mecbur destekliyoruz işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın