• 156
    muhakkak fenerbahçe'de oynarken hataları olmuştur, kendisi galatasaraylıdır ve fb tv'de hangi takımlısın diye sorulduğunda, 'burada söylemem doğru olmaz' diyecek kadar galatasaraylıdır. 1997-1999 yılları arasında galatasaray ile şampiyonluk yaşamıştır ve o dönem euroleague üçüncüsü takımda yer almış, bu başarılara büyük katkı vermiştir.
    fenerbahçe'de oynarken caferağa'da bir derbi maçında çok sevdiğimiz ışıl alben'e küfür edilirken, tribünlerin önüne gidip 'ışıl'a küfür etmeyin' diye ricada bulunmuş bir oyuncudur.
    fanatik derecede galatasaray'lı olduğu halde ultraslan tarafından her maçta kendisine küfür edilmesini içine sindiremeyip (u: küfürü de geçtim, 'nevriye makyaj yap insana benze' diye tempo tutulurkenki yüz ifadesi gözümün önüne geliyor.), tepki göstermesi bir hata olabilir, fakat kendisine haksızlık edildiğini de unutmamak gerekir.
    sonuç olarak galatasaray bayan basketbol takımı'nın önemli oyuncularından biridir. finalde fenerbahçe'yi yenerek kazandığımız 2013-2014 euroleague women şampiyonluğu'nda büyük katkıları olmuştur.
    ayrıca dün oynanan 25 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçı'nda da çok iyi oynadı, bu sezon şampiyon olacaksak kendisinin bu katkılarına çok ihtiyacımız olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın