resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3320
    gittikce daha fazla tahammulsuz ve hosgorusuzlesen turkiye cumhuriyeti vatandaslarina futbolu degilse bile, beyefendi ve kibar olmayi ogretebilse keske. sizinle alay etmek icin sahada kagit dolastirdilar diyenlere "o kagidi gotlerine sokarim" kabadayiligina girmektense "zaferlerini kutlarim" diyor hic kompleks yapmadan. adam aşmış bitirmis mevzuyu. milyar dolarlari olan bir kulup baskani aziz yildirim, taraftari alex de souza lehine bagirdi diye kufur kiyamet binlerce kisinin onunde saydirirken utanmiyor ya da devletin basbakani kendisiyle alakali elestirilerde bulunan konusmaciya oturdugu yerden bagirip cagiriyor ve bir italyan cok rahatlikla "hepinizin amina koyim" diyerek basip gidebilecegi bir ulkede, kendisiyle seviyesiz bir sekilde dalga gecilmeye calisilmasina karsin, bunu yapanlarin sampiyonlugunu kutluyor!

    ben kendisinin kalmasi gerektigini hep soyledim ancak bence gercekten de unal aysal ile beraber ulkeyi terketmeliler. turkiye onlarin dilinden de vizyonundan da anlayacak bir ulke degil. hic olmamisti zaten ve gittikce daha da olmayacak bir hale geliyor. bu adamlik bize her turlu fazla. kazanmak icin rakibine ve butun kurumlara kufredeceksin, tehdit edeceksin, utanmazliklar siradanlasacak senin kimliginde ki basarili olabilesin. turkiye'de bu sekilde toplumun cogundan da teveccuh alirsin.

    burasi boyledir iste. 2 sene sampiyon olan, avrupa'da en flash takim secilen, kendinden cok yuksek butceli takimlarla kafa kafaya mucadele eden takim bir sene biraz tokezleyince (tokezlemek= turkiye kupasi, sampiyonlar ligi 2.turu, lig ikinciligi ve dolayisiyla sampiyonlar ligine direk katilma, derbilerde 6'da 5 galibiyet!); kaptanina, golcusune, hocasina, yonetimine agiz dolusu kufur edenlerle roberto mancini klasinda bir adam bas edemez.

    diger taraftan; millete ana baci soven, kafani keserimden tut da, irkci hakaretlere varincaya kadar rakibinin futbolcularina ve hocalarina defalarca saldiran emre belozoglu hic fair-play ruhu uzerinden elestirilemez ve ifadesi alinmaz ama boyle bir adama felipe melo dil cikardi diye butun medya ve federasyon kurumlari kendinden gecer. insanlar aglamakli olur!

    inanmiyorum bu ortamda senin basarili olacagina roberto mancini. pilini pirtini topla ve git! git kurtar kendini. bu kalitesizlik icinde sana yer yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın