resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6002
    unit group'daki mail adresine belki okur diye bir mail göndermiştim. cevap cep telefonundan yazılmış sanırım o yüzden imla hataları içeriyor. danışmanı falan mı yazdı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim:

    --- alıntı ---

    sevgili emre,

    gs imiz bizim hic kaybolmayacak musterekimizdir. her ayrilis bir yeniden kavusmanin vaadidir.
    mektubuna ve destegine cok tesekkur ediyorum. benim gs den kopmam mumkun degil, hedefimde sakin kafa ile ve baskalarinin engelleyemeyecegi bir ortamda , iki buyuk projeyi gs mize kazandirmek var.
    hic kimse gelisme surecimizi bozamaz .109 yil nasil basarilar ve liderlik ornekleri ile ,ile dolu ise bundan sonra bayragi devralacak arkadaslar da ayni gayret ve ozveri cabalari icinde olacaklardir. ben de bu vesile ile yikici ve cozum uretmeyen bir muhalefet yerine dostlarima bu defa ideal ve olmasi gereken bir gs taraftari ornegi yaratmaya calisacagim.
    . selam ve sevgiler.
    unal aysal

    sent from my iphone

    --- alıntı ---

    yazdığım mektuba gelince:

    sn. başkanımız ünal aysal,

    30 yaşında bir galatasaray taraftarı olarak kulübün başına geldiğiniz günden beri galatasaray menfaatleri için sarfettiğiniz gayret, karşınızdaki kim olursa olsun göstermiş olduğunuz dik duruş ve azim için minnettarım.

    benim gibi "fikri hür, vicdanı hür galatasaraylı"ların yıllardır özlemle beklediği galatasaray başkanı profilini yansıttığınız için, hiç bir zorbalığa, baskıya boyun eğmediğiniz, galatasaray'ın liseden beri gelen sağlam temellerini sarsabilmenin imkansız olduğunu, siyasi otorite ve baskıyla gardı düşürülmek istenen kulübün, köklerinden gelen güçle hiç bir otorite tarafından zayıflatılamayacağını türkiye'deki her kesime tekrar tekrar gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

    sayın aysal, kendimi bildim bileli galatasaray taraftarıyım. bu yaşıma kadar türkiye'de ve avrupa'da sayısız başarılar gördüm ve kulübümle gururlandım. uefa kupası, süper kupa, şampiyonluklar... ama inanın bunlar en fazla başkanlık döneminizdeki göstermiş olduğunuz duruş kadar gururlandırmıştır beni.

    24.09.2014 gecesi trt ekranlarında konuk olduğunuz yayını gözümü kırpmadan izledim. geçmişte sizi eleştirdiğim, hatalarınız olduğu düşündüğüm bir çok şey de oldu. ama bu eleştirdiğim konularda aslında çok da haklı olduğunuzu fazlasıyla gördüm. malumunuz, çağımızda medya en güçlü silahlardan biri ve bu silah malesef bizim elimizde değil şu an. kulübümüz ve sizin hakkınızda senelerdir yürütülen algı operasyonları ve manipülasyonlar bizi bile etkilemiştir eminim. "acaba?" dediğimiz zamanlar da oldu bunu itiraf etmeliyim. böyle operasyonlar benim gibileri etkileyemez diye düşünürken bile bu "acaba?" lara takıldığım için, az da olsa sizden şüphe duyduğum için beni lütfen affedin.

    gecenin sonunda başkan adayı olmayacağınızı açıkladığınızda yıkıldım. sayın aysal, benim gibi milyonlarca galatasaray taraftarının, içinde olduğumuz bu savaştaki en büyük dayanağı siz oldunuz. sizin duruşunuzdan güç aldık. biz, popüler tabirle galatasaray'ın askerleriysek siz de bizim komutanımızdınız. sizin geri çekilmeniz demek bizim yenilgimiz demektir. üzerinize çok gidildiğini, medya tarafından alçakça saldırılar yapıldığını, kendi kulübünüzün divan organı tarafından bile destek alamadığınızı biliyoruz. ama unutmayın galatasaray köklerini ne kadar liseden alsa da galatasaray'ı galatasaray yapan taraftarıdır. ve galatasaray taraftarı tüm benliğiyle sonuna kadar yanınızdadır. sizin aday olmayacağınızı açıklamanız yenilgiyi kabul etmekten başka bir şey değildir. kamuoyunda nasıl bir algı yaratılırsa yaratılsın benim gibi milyonlarca galatasaray taraftarı bunlara kanmayacak, hiç bir şekilde yanınızdan ayrılmayacak. bundan emin olabilirsiniz. lütfen kararınızdan geri dönün ve bu savaşta bizi yalnız bırakmayın.

    sizin açıklamanızdan sonra şu an için düşmanlarımız zafer çığlıkları atarken, geri dönüşü kabul ederseniz eğer büyük bir demoralizasyona uğrayacaktır. herkesin kaos olarak gördüğü bu durumdan çok daha güçlenerek, rakiplerimizi psikolojik olarak ezerek çıkabiliriz.

    sayın aysal, dediğim gibi 30 yaşında bir galatasaray taraftarıyım. bu yaşıma kadar insanlardan isteklerim en fazla rica şeklinde olmuştur. ama başkanım size yalvarıyorum. galatasaray'ın selameti için, galatasaraylıların mutluluğu için yalvarıyorum. lütfen bizi bırakmayın, hep bizimle kalın. size çok güveniyoruz ve çok seviyoruz, sevgimizi ve güvenimizi karşılıksız bırakmayın.

    emre şahin

    mail attığım adresi merak edenler için: unalaysal@unit.com.tr

    not: trollenmiş olabilir miyim lan acaba? :((
App Store'dan indirin Google Play'den alın