• 11543
    neden kötü oynadığını anlatmak için futbol dehası olmaya gerek yok. futbol beyni olmayan, götünü kaldıramayan oyuncularından kurtulamadıkça gençlerbirliği gibi rakiplere karşı bile zorlanırız. avrupa arenasında ne hallere düşeriz hepimiz gördük bu sene. hamit, selçuk gibi götünü kaldıramayan oyuncularımız var.sabri, umut gibi futbol beyni olmayan oyuncularımız var. sürekli söylüyorum, sürekli ofsayt entrylere hızlı bir giriş yapıyorum. şampiyonluğa oynayacak takımın, avrupada başarı hedefiyle yola çıkan takımın sağ beki sabri, forveti umut gibi adamlar olabilir mi? hayır birde umut'un iyi forvet olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar var ki onlara cidden hayret ediyorum. koşmaktan başka bir meziyeti olmayan, o özelliğide doğru pres yapmayı bilmediği için boşa giden bir oyuncuyu nasıl forvet olarak beğeniliyor, hayret ediyorum gerçekten. sabri'nin mevcut durum içersinde ilk tercih olduğunu iddia eden arkadaşlara katılıyorum, iyi futbolcu olduğunu iddia edenlere ise kesinlikle katılmıyorum. sene sonu sözleşmesi bitiyor ama korkarım ki sözleşmesi uzatılacak, bende bunu sağlayan adamlara bol bol küfür edeceğim.

    birde aklı olup götünü kaldıramayan oyuncularımız var. bunların en net örneği hamit ve selçuk. selçuk'u eleştirmekle zaman harcamayacağım, zaten yeterince gömüyor herkes. hamit olayıysa cidden komik.adam iki senedir yatarak para kazanıyor, bu örneği verince herkes schalke maçlarıyla savunuyordu. daha ilginci ise hamit'in ilk sakatlığı dönemde top tuttuğunu, sakatlanınca takımın düşüşe geçtiğini iddia eden arkadaşlar. 1 ay öncesine kadar açıklamaları için tapıyordu millet, sonra iyi oynar gibi olunca geri vites yaptı çoğu. geçen hafta mersin maçıyla nirvanayı gördük, çok şükür ki bu hafta herkes hamit'in ne olduğunu gördü. paşam 2.7 milyon euro alıyor, götünü rakibe dönüp top saklamaya çalışmaktan başka meziyeti kalmamış. birde üzerine bugün ki gamsız hallerini eklemiş. umarım ilk kıpırdanması sonra taraftar yine gaza gelmez, hamit bitmiş arkadaşlar net!!

    birde hem beynini kullanamayan, hemde götünü kaldıramayan oyuncularımız var. en güzel örneği veysel olsa gerek bunların. şimdi bana sözleşmeli futbolcularımızın listesini verseniz en fazla beşi kesisn kulüpte kalsın derim. furkan, umut, yekta gibi adamların hepsi çöp arkadaşlar. bugün gaza geldiğiniz hakan balta da çöp, iki ay önce ki entrylere giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız. şu boş adamların sözleşmesinden kurtulsak bu kulübün borç derdi falan kalmaz. bugün sinan ve bruma oyuna girdikten sonra emre'nin de eşlik etmesiyle ne kadar hızlı top oynadığımızı gördük. bu takımın geleceği bu adamlar, hamit'ler selçuk'lar yekta'lar değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın