resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 6567
    sneijder,drogbayı felan alınca vay büyük başkan ya.. 15 dakika'da aldı ya diyen taraftar.. hatta finansal acıdan aysal öncesi galatasaray'ın felaket olduğunu bilen taraftardır.

    birde şu kafada olan taraftar var.. ya amk hajrovici aldı !!! ee adam kötüydü zaten bizi rezil etti sonradan kaçtı.. veya prandelli için vayy.. prandelli'yi getirdi.. fiorentina'da hakem olmasaydı bayerni elemiş belki finali görecekti.. o zaman prandelli'yi isteyen herkes.. aysal getirdi diye.. sonuçlardan aysalı sorumlu tutuyor.. ulan sanki adam sahaya çıkıp golu atıyor yada kaçırıyor.

    fatih terim'i kovunca efsane başkan.. 3 temmuz sürecinde " bu ateş üfleyerek sönmez " derken efsane başkan.. basketbol,voleybol dahil olmak üzere 7 branşta şampiyonlar liginde oynayınca efsane başkan ancak para ödenmediği için ya amk.. aysal yedi yutu gitti.. kaçtı..

    senin çalıştın şirket kadar 20-30 tane şirkete holdinge sahip.. bunu herhalde kaçarak yapmadı.. çalışarak yaptı.. birşey söylerken 2 kez düşünmek gerek. aysal çok iyi bir başkan profiline sahipti.

    edit: ben biliyorum adam 7/24 galatasaray için çalıştı.. çalışıyordu.. duygun yarsuvat veya adnan polat yada herhangi gibi bir türkiye'nin spor külübü başkanı gitsin real madrid'tin başkanı ile yemek yesin.. veya transfer görüşmesi yapsın.. yapamaz.. ciddiye almazlar adamı, aysal karakter,vizyon ve misyon olarak türkiye'nin üstünde bir seviyeye sahiptir.. ee hadi yalan de.. ha ben aysalcıyım evet ben aysalcıyım ancak bülent tülün'a fazla güvendi ve sonunu getirdi orasıda öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın