resim
Hasan Salih Kabze
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 183
    kendisi üzerinden şike ithamı yapmak tek kelimeyle mallıktır. şampiyonluğun elden yavaş yavaş kaydığının anlaşıldığı an kuduz olmuş it gibi sağa sola saldırmaktır.

    hasan kabzeyi satın alan galatasaray, emre güngör, mehmet batdal, bogdan stancu, gibi eski futbolcularını satın alamamış mı, parası mı yetmemşte bu futbolcular bize her maçta gol atıyor amk. attıkları goller de ya beraberlik golü, ya galibiyet golü ya da bizi maçın son saniyesine kadar götümüzden solutacak goller. öyle traş goller değil yani.

    hadi onları geçtim, hala sözleşmeli galatasaray futbolcusu olan kiralık sercan yıldırım ve furkan özçal gibi adamları satın alamamışızda, geçmiş dönemde orduspor'da oynarken canını dişine takıp bize gol atan, asist yapan hasan kabze'yi mi satın almışız ? ne mal yöneticilerimiz varmış birader, sözleşmeli futbolcuna bir şey vaadedip şike yaptıramıyorsun ama 9 senelik hasan kabze'yle şike yapıyorsun, golü de o maçın 85.dakikasında zar zor ite kaka atıyorsun.

    hasan'ın 8 mayıs 2015 galatasaray konyaspor maçının 10.dakikada iki kişi arasından mahlangu'ya indirdiği ve kaleciyle karşı karşıya bıraktığı top gol olsaydı, bu at kafaları ne diyecekti çok merak ediyorum ?

    biraz haysiyet ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın