resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2998
    3-4 gün önce okumaya tekrardan sözlüğü. dedim ki ''len artık kocaman kocaman entryler kasmayayım, ufak ufak cümleler kurayım.'' ama olmadı. dayanamadım.

    vizyonsuzdur. garip garip argümanlarla savunulmaya çalışılması da komiktir. yok messi'yi istememiş, ronaldo gelmemiş bik bik.

    vizyon: firmanın veya kuruluşun (bu bazen birey de olabilir) geleceğini resmeden bildirgedir. firmanın ortalama 10 yıl sonra hangi konumda olacağını, hangi konumda olmak istediğini veya geleceğe dair olabilesi gerçekçi hedefini açıklar. yani, nereye varmak istiyoruz ? gelecekteki statü-konumumuz ? amacımız ? gibi soruları yanıtlar.

    yukarıda vizyon tanımı yazıyor. yani elinde sinan gümüş gibi ne yapacağını bilmediğin ve gelecek vaat eden bir futbolcu var iken, umut bulut gibi bir kazmayı sağ açıkta oynatmak vizyonsuzluk ve korkaklıktır. adam yanındaki adama 3 metreden pas atamıyor. ha sinan çıkıp çatır çatır oynar demiyorum. belki oynayamaz. ama görmedik ki amk. onun yerine umut'u gördük. aynısı yekta için geçerli. aydın için geçerli. aydın ne amk hâlâ kadroya giriyor.

    aydın, yekta, umut, bilal, milal bunlar rotasyon oyuncusu moyuncusu değildir. rotasyon oyuncusu dediğin alt yapıdan yetişme ya da yeni transfer olmuş genç oyunculardan oluşmalıdır zaten. bu seni vizyon sahibi yapar. geleceğini yetiştirmeni sağlar.

    mali konularda galatasaray'ı düşündüğü söyleniyor. mali konuda galatasaray'ı düşünen insan gidip aydın ile sözleşme yapmaz. çıkarır alt yapıdan genç oynatır. bedavaya. alt yapıdan çıkıp da aydın kadar yekta kadar oynamayacak oyuncu yok galatasaray'da.

    ha bi de evet galatasaray'a 30 yaş üstü topçu gelir. ama isimleri; hagi, popescu, drogba gibi olur. tabi bu isimleri de istememiş olan biri vardı zamanında. neydi adı lan onun. hihihi. ilahi. gece gece.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın