resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4209
    en son sözlüğe bu kadar aktif girdiğim zamanlarda takımın başında rijkaard vardı. burada bir kısım insanlar rijkaard'dan bir cacık olmayacağından bahsedip dururdu. benim gibiler de sorunun hocadan değil, elindeki kalitesiz oyuncu grubu ve yönetimden kaynaklandığını savunurdu.

    şimdi hamza hoca için de aynı şey geçerli. bu takım öyle ya da böyle kaliteli bir omurgaya sahip ama yan elemanları genel itibariyle kalitesiz. hoca geldi, bu takımı öyle ya da böyle bir şekilde şampiyon yaptı. 2 kupa kazandı, yarın da 3. kupayı kazanacak.

    gelen eleştirilerin genelinde sabri'ye sözleşme istemesi, burak'ı zorlayacak bir forvet aldırmaması, sinan'a ya da başka genç çocuklara şans vermemesi, büyük maçlarda yeterince iyi futbol oynatamaması var.

    öncelikle eğer takımda geçen sene 6 asist yapan sabri'yi yedek olarak istemiyorsanız, cidden sıkıntınız vardır. istediğiniz kadar sabri geçen sezon kariyerinin en kötü futbolunu oynadı diyin. objektif olmuyorsunuz. sabri nefretinden böyle konuşuyorsunuz. sabri bence de iyi bir futbolcu değil ama çok da güzel bir yedek. tarık, salih dursun üzerine yarattığı farkla şampiyon olabildik geçen sezon.

    sabri'ye verilen paradan hoca'yı sorumlu tutuyorsanız daha da büyük sıkıntınız var. 100 milyon defa yazdım, bu adam fatih terim gibi biri değil. oyuncularla kontrat konuşmuyor. bu kadar para ne lan şu na imza at diyecek bir karakterde değil. yönetime sabri'yle uzatalım dedi. onlar da 1.6 milyon euro vererek uzattı. bu yönetimin suçu, hocanın değil.

    önüne maxi pereira'yı alın, dani alves'i soruşturun, meunier'i isteyin, hem sağ bek hem stoper alan bi oyuncu alın diyen adamı yedekte tutmak istediği sabri'ye "bizim değerimiz" dediği için sövüyorsunuz. elinizde bir sürü veri var ama işinize gelen verileri yorumunuza katıp gelmeyenleri yok sayıyorsunuz.

    bir de burak'a rakip olacak forvet aldırmaması var. be anasını satayım. biz bu transfer sezonunun başında gignac'ı istemedik mi, sonrasında huntelaar'ı? soldado'yu? biri 5 milyon'a tigres'e gitti, diğerlerinin de bonservisi min. 10 milyon euro'ydu. mario gomez, van persie, zlatan bunları saymıyorum bile. hala çıkıp burak'ı üzmemek için forvet almıyor diyorsunuz. aranızdan bir deli "hocada yerli aşkı var. burak'ı üzmemek için forvet istemiyor" diyor, geri kalanınız da sorgulamadan bu saçmalığın peşinden koşuyor. lan o zaman üzmek istemeyen adam neden iyi forvet peşinde koştu? adama forvet getiremediler, garibim de neyse ya podolski'yi kullancam artık orda diyor. mancini gibi, prandelli gibi bir yabancı hoca olsa takımın başında yönetim sike sike getirecek ama türk hoca olunca getirmiyor işte. siz de hoca'ya sövüyorsunuz.

    sinan mevzusuna girmeyeceğim. yetenekli çocuk ama 23 yaşına kadar daha a takım seviyesinde top oynayamamış. yasin nasıl götünü yırta yırta aldıysa formayı, sinan da çalışarak alır. ama formayı aldığında inter maçındaki gibi solda boş arkadaşı varken 3 kişinin arasına dalıp pozisyonu piç ederse o şansları yitirir.

    burada herkes kafa sikiyor. bu takım kötü, kalitesiz çok oyuncuya sahip diye. sonra hiç çekinmeden gelip büyük takımlara karşı çok iyi futbol oynamamız gerektiğini savunuyor. allah aşkına bu oyuncu grubuna iyi bir kanat, iyi bir forvet, iyi bir stoper, iyi bir bek, melo giderse iyi de bir orta saha almadan iyi futbol oynayamazsın. oynayacağın en iyi oyunu hamza hoca'nın oynattığı olur. yönetim almıyorsa, alamıyorsa suçu sabaha kadar hamza hoca'ya atabilirsiniz. ama gerçekler değişmeyecek.

    yaşlandı amına koyayım gül gibi adam 6 ayda. üstelik iki kupa kazandığı halde yaşlandı. dert etme hamza hoca bu kadar. inşallah şans bu sene de yanında olur da hepimize kapağı takarsın. olmazsa da başını yerler, şimdiden yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın