resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 7370
    özlenen başkan. özellikle bugünlerde ismini gördükçe içim sızlıyor. keşke istifa ettiğinde tek başıma ünal aysal pankartları açıp floryada açlık grevine falan başlasaymışım. neyse gelelim günahlarına..

    en çok eleştirildiği nokta transfer ve ffp. şöyle bir aldığımız adamların sayfalarında geçmişe göz gezdiriyorum.. ontivero, tarık çamdal, salih dursun,hayrovic falan filan.. hepsi ilk geldiğinde taraftarın çoğunluğu iyi transfer falan demiş. tarık'ın parası bile doğru düzgün eleştirilmemiş. herkes yabancı sınırına sövmüş. keza olcan adın da aynı şekilde. tabi transfer olayında bir de hayrovicin kaçması var. o olay da henüz sonuca bağlanmadı ama haksızızdır muhtemelen. o konuda gerçekten büyük hata yapmıştır. muhtemelen bir yere gitmez diye düşünülmüş olabilir ya da gidecekse bu gitsin vermeyin parasını diye düşünülmüş olabilir bilmiyorum. ama tartışmasız büyük bir hatadır.

    diğer konu da ffp. 27 yaşımı yeni doldurdum. uefa kupasından sonra bu takımın 1 gün bile borcu yok, maaşlar zamanında ödeniyor noktasında olduğunu görmedim. hatta onu bırakın cem uzanın aldığı jardel dışında şöyle büyük ses getiren bir transfer dahi yaptığımızı hatırlamıyorum.(lincoln falan demeyin büyük ses getirecek bir yıldız değildi. iyi oyuncuydu, yıldızdı ama büyük yıldız değildi.) ünal başkan gelene kadar çöp adamlarla şampiyonluk kovalardık. gelmeden önceki son sene 8. olmuştuk. ayrıca kendisi gelmeden önce o senenin kombinelerinin bir kısmı satılmıştı(1,5 yıllık kombineler), localar 3 ya da 5 yıllık satılmışlardı, turktelekomun 10 yıllık sponsorluk için ödediği ücret çoktan yenmişti. hani hep derler ya stad geldi diye paramız oldu falan diye. yalan dolan yani.. 40bin kombineye kadar çıkmamızın sebebi de bizzat yaptığı transferlerdir. bunu da unutmamak lazım. neyse kendisi geldi ve bir nevi sihirli değnek durumu. hooooppp muslera, melo, elmander,ujfalusi takımda. reyes, forlan bizi reddetti ama ciddi ciddi adamları almaya çalıştık hatta çok yaklaştık. reyes forlanın o zamanki halleri şimdi bize gelecek olsa bu nasıl takım lan falan diye olay çıkartırız olum. nasıl bir noktaya yükseldiğimizin farkında mısınız lan?!

    neyse dağıttım biraz. adam geldi ve gelirlerimiz uçtu, bunlar olurken giderlerimiz de uçtu. adam daha çok harca daha çok kazan kafasıyla gayet iyi gidiyordu. hatalar yaptı tabi.. yüksek maaşlar özellikle başımıza bela açtı. bunlara engel olabilirdi. olmadı veya doğrusunun bu olduğunu düşündü. sonra ffp çıktı. sorun yok, normal şeyler bunlar dedi ve bence de haklıydı. bir bankacı olarak rakamları geçmiş rakamlarla kıyaslayınca aslında galatasaray gayet iyi gidiyordu.

    allem etti kallem etti bu adamı gönderdiler. dursun özbek denen adam yarsuvat zamanında vardı ve mali işlerden sorumluydu. kendisinin başkan olmadan önce en çok bahsettiği şey "ffp ile ilgili bir sorunumuz yok, durumumuz gayet iyi" falan filandı. hatta galatasaray ibrahimovici de dünyadaki her oyuncuyu da alacak güçtedir dedi. bir anda ne oldu da 1 yıldır göremediği bir mali sorunumuz oldu anlayamıyorum. ya bir şeylerin tadı güzel geldi ve yalan söylüyorlar şimdi bize ya da bundan önce yalan söylüyorlardı. ama şöyle bir gerçek var ki ffp ile ilgili haberlerin hepsi yalan.

    güya bizim 3 yılımız dolmuş da 70 milyon euro açığımız varmış da toplantı yapıyormuşuz 1 yıl daha ertelensin diye.. ulan biz cezayı mayıs 2014'te yedik. ne zaman 3 yıl doldu? yediğimiz cezanın sebebi 4,3 milyon euroluk açıktı. ne zaman 70 milyon euro oldu? 4,3 milyon euro galatasaray için para değildir gençler. ffp ile falan sorunumuz yok gençler. en azından bugün yok. borcumuzun artması gelirimiz arttığı noktada bir problem değildir. zaten ffpde de açığımız 4,3 milyon euroydu sadece. yani drogba gitti ve ffp ile ilgili problemimiz kalmadı diye düşünebilirsiniz. zaten yaz dönemi aldıklarımız gitti(pandev, kısmen dzemaili) diğer 2 transfer dönemini de neredeyse boş geçirdik. sizce 4,3 milyon euroluk bir problemimiz kalmış mıdır?

    borçların %77'sini tl'ye çevirmesini falan katmıyorum. zaten bu gidişle 2-3 yıla dolar 4 tlyi bulur galatasaray da pul parası gibi borç öder.

    neyse gençler.. büyük adamdı ünal başgan. geri gelir mi bilmem. ama gelirse atatürk'ün mezarından çıkıp gelmesi gibi bir şey olur bu. aziz yıldırımın güler yüzü düşer. mahmut uslu yine saçmalamaya başbakan yalamaya falan başlar. biz ise "cimbom başı dik yürür!" marşlarıyla yürümeye başlarız tekrar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın