• 1426
    zengin olursam bilin ki haram yemisimdir diyerek siyasi hayatina basladi

    ogullari gemilerle israil dahil olmak uzere bir cok ulke ile ticaret yapiyor.

    kizi havuzlu villalarin detaylarini telefonda tarif ediyor.

    kendisine saray yaptirdi ve baskan olup ölünceye kadar keyfini surmek icin her yolu deniyor.

    cevresindeki bakanlar; 395 bin dolarlik saatler, kutular dolusu paralar, araziler, hanlar hamamlar ile açıklanamaz zenginlige kavusmus, halki da bakara makara diye kandirdigini kendi dilleriyle soylediler.

    tarihin en buyuk maden kazalari yasanirken, bu madenlerin yine hukumete yakin is adamlarina verilip, denetlenmedigi ortaya cikmis. rte 1800 lerin abd ve ingiltere'sinden ornekler vererek "bu isin fitratinda var bu olumler" diyerek aciklama yapmistir!

    teroru bitirmenin yolunu pkk'nin isteklerine boyun egmekte gorup, apo'nun affi ve ozerklige varana kadar sozler verilmis ve sonucunda tek basina iktidar secilemeyince tutamayacagi sozlerle dolu olan masayi da devirmistir.

    12 senelik iktidarindan sonra pkk sehirlere hendek kazip, gunduz gozuyle karakola saldiracak noktaya gelirken, turkiye cumhuriyeti devleti ise sehitlerini almaya dahi gidemeyecek kadar bolgeyi elden kacirdigini gostermistir.

    cumhurbaskani bir kisim sehit babalarina sirf kendisine isyan ettiler diye "karaktersiz" dedi. kardesinin sehit tabutuna sarilip isyan eden albay, hukumetin gazete ve tv'leri tarafindan linc edildi.

    diger taraftan hukumet kendini savunmak icin hep ayni dili kullandi; kandirildik!

    erbakan bizi kandirdi...

    esad bizi kandirdi...

    cemaat bizi kandirdi...

    pkk bizi kandirdi...

    kandirildik yalanlarini ciddiye alarak soruyorum; devlet yonetimi bu kadar kandirilmaya musait insanlarin eline birakilir mi?

    ve aslinda hepimiz biliyoruz ki mesele kandirilma falan degil. yukardaki butun kesimleri, islerine yarayana kadar kullanip, sonra da terorist ilan eden akp, bu istikrarsizlik istikrarinin kac masumun cani ve malina bedel olacak umursamadi!

    ben butun bunlari yazdim ama belki de sen okuduklarindan sonra hala soyle dusunuyorsun:

    400 milletvekili verileseydi boyle olmazdi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın