resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5436
    "sabrısızlığımız uzun vadeli planları engelliyor"

    bunu diyorsun hoca. o zaman oturup düşüneceksin. bu taraftar 3 kupa kazandırmış hocasına neden sabır göstermiyor?

    çünkü stresle baş edemediğini gördü herkes. her maç sonu açıklaman ayrı bir fecaat. taraftarın uğultusuna sabırsızlığına göndermede bulunman ayıp. galatasaray milyonlarca taraftarı olan ve bu taraftarları her daim başarıya ve iyi futbola aç bir kulüp. akhisar gibi ilk 4 maçta 5 puanın herkesi tatmin edeceği bir kulüp değil. taraftar futbolcusunda olmayan kaliteyi bildiği için hatasında uğultu çıkaracak. maçın sonunu beklediler yönetim istifa demek için. ellerinden gelen desteği de gösterdiler. daha ne yapsınlar? taraftar dediğin adam bir bilete 140 tl verdi geldi ve izlediği kadronun ön liberosu hakan balta, orta sahası emre çolak. ama sabır demi?

    kadro yapısındaki eksiklikleri bildiğin halde birilerinin kuklası olan bir hoca olduğunu biliyorlar. bu arada utanmadan bir şampiyonlar ligi maçı sonrasında eksiklerimizin olduğunu biliyoruz dedin. sezon öncesinde de kadro şampiyonlar ligi için yeterli demiştin.

    oyunu okuma yeteneğin yok. 15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçında rakip meslektaşın ikinci yarı rölantiye aldı, senin takımının baskı yaptığını görünce hemen iki oyuncu değişikliğiyle oyunun kontrolünü senden aldı. sen 12 eylül galatasaray miy maçında dakika 80'e kadar oyuncu değiştirmedin.

    seni eleştirenleri sonuna kadar haklı çıkardın, çıkarmaya devam ediyorsun. üç kupa hatrına benim gibi sana bir senelik kredi açan, önce yönetimi eleştiren, seni haksız argümanlara karşı koruyan enayileri de haksız çıkarıyorsun, her gün.

    senin aptalca savunduğun o yönetim, kendisine istifa sesleri geldiği için 25 ekim 2015 fenerbahçe galatasaray maçından sonra seni kovacak. hazırla kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın