resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6562
    “delilik: aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.” demiş dünya tarihinin gelmiş geçmiş en zeki adamlarından biri olan albert einstein. sadece bu lafa ve maçkolik'te bütün sezonun maç kadrolarına bakarak yorumlayabiliriz hamzaoğlu'nun nasıl büyük bir yanlış içinde olduğunu. bir insan neden her maç umut'u oynatır ? hele hele yanında burak varken ? hele rakibinin ligin en iyi kontratak beklerinden olan eren albayrak ise ? hiç mi analiz etmiyorsun adamları ? yani bunu ben televizyondan görüyorsam senin bunları saha kenarından tek gözünle bile görmen lazım. peki bir insan neden sabri'yi oynatır. bu sabri seni benfica maçında yakan adam değil miydi ? bu sabri senin taraftar gözünde düşme nedeni değil mi ? oynatma işte o zaman. dön yanlışından oynatma işte. ama yok, inadım inat diyorsan da bu takımın hocası olmayı hak etmiyorsun demektir. işin kötü yanı bu yönetim bu adamı kovamayacak. çünkü yeni bir hoca geldiğinde kadroyu sil baştan yaratacağını biliyorlar. o yüzden yapamazlar. hamzaoğlu'nun kendi de zaten gitmez. olan bize olacak ben ona üzülüyorum işte. dün babam aradı ırak, erbil'den. "oğlum ben trt'den baktığımda son dakikada öndeydi bunlar ne ara 2 gol yedi" diyor. tozun toprağın içinde, bir sürü sorunun içinde 50 yaşındaki kalp hastası babamın düşündüğü tek şey bu takım. bir sürü kişi vize döneminde, sınav döneminde, proje döneminde düşündüğü tek şey bu takım. ama kendisi inadından vazgeçmiyor. büyük ihtimal vazgeçmeyecek de.

    bir başka kötü olay ise hamzaoğlu'nun ne dediyse yaptığı. aşırı tehlikeli olan durum bu zaten. madde madde açıklamak gerekirse;

    1) umut bulut yürüse dahi oynatırım.

    2) sağ bek için sabri'yi düşünüyoruz.

    3) melo giderse yerine bilal'i olmadı hakan balta'yı oynatırız.

    sadece 3 madde yazdım çünkü bu 3 tanesi yeterli. herkes bu dediği 3 maddeye burada veya başka mecralarda tepki gösterdi. kendisini sevenler "yapma, etme hocam gözünü seveyim "dedi, sevmeyenler " hoca takımı batıracaksın bak akıllı işler yap" diye haklı serzenişte bulundu. peki kendisi naptı ? her dediğini yaptı, yapmaya da devam edecek. neden ? çünkü kendisi ortadoğu'da başarıya ulaşmış herkes gibi "güç zehirlenmesi" hastalığına yakalanmıştır ve bunun tedavisi malesef mümkün değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın