resim
Emre Can Coşkun
Takım:Kırşehir FSK
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 197
    stoper yatmayacak yere kardeşim!! ptt ligindeki yetersizler sağa çekmeyi akıl edemez ama karşında van persie var senin, yatmayacaksın yere. yedireceksen de ayakta kal öyle yedir o golü veya şarj yap penaltı yaptır öyle gol olsun ama yatma yere. size altyapı eğitimi veren hocalara yazıklar olsun, yıllardır sırf futbolcu eskisi oldukları için yatıyorlar floryada. stoper yere yat-maz !!

    edit: bu olayı belki tecrübeyle öğrenirsin ama aklının bir köşesinde tutarak öğrenirsin. yarın öbür gün ufak dalgınlığına gelir yine yatarsın böyle yine yedirirsin golü. ben bu çocuğa kızmıyorum aslında burada, ben bu altyapıdaki beyinsiz sürülerine kızıyorum. uefa b lisansını alan hoca oluyor aq yerinde. altyapı personellerinin isimlerini bir inceleyin bakın kimler hocalık yapıyor o çocuklara, yeterlilikleri nedir bu arkadaşların.

    motorik özellik, fundamental, maksimal oksijen kapasitesi nedir ? genç oyuncu gelişiminde bu saydıklarımın önemi nedir ? bu saydıklarımı futbolcuya sağlamak için gerekli metotlar hangileridir, nasıl geliştirilebilirler ? bunların hiç birisini bildiklerini sanmıyorum. 80-90 yılları arasında yedek kulübesinde çürümüş, yer yer arada maçlara çıkmış göreceli ama benim nazarımda başarısız futbolcu eskilerinden oluşuyor. sadece "evlat" ve "futbol tecrübeleri ! " olduğu için orada bulunuyorlar. benim güzel ülkemde de her yıl binlerce spor akademileri, yüksekokulları çıkışlı ve bu işe kafa yoran genç arkadaşlarım gidip spor salonlarında milletin baseni, göbeğiyle uğraşıyor.

    bu sadece galatasaray' ımızın da değil, ülke futbolunun sorunudur. altyapıdan anca bir kaliteli jenerasyon yakalayacaksın ve o jenerasyondan bir ya da iki zeki futbolcu kendi emekleriyle bir yere gelecekler ve sen de " ooo bizim alt yapı ürünü bu" diyeceksin. (bkz: arda turan)

    eyyorlamam bu kadar. sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın