resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 14
    yanılmıyorsam 2001-2002 sezonunda katıldı aramıza. ilk geldiğinde biraz yadırgadık ne de olsa o beşiktaşlı ayhan'dı. genç yaşta büyük paralara transfer olmuş ve beklentilerin uzağında kalmıştı siyah beyaz camiada. bu adamın bize ne yararı olacak dedik hepimiz, yanılmışız hem de ne yanılma.

    bu sezon galatasaray'daki 8. sezonu ayhan akman'ın. kaptanlık mertebesine kadar da yükseldi bu takımda. kimileri gibi bunu yadırgamıyorum hiç de art niyetli değilim hatta sonuna kadar hakkettiğini düşünüyorum.

    ayhan tribünlere çağrıldığında klasik hareketi vardır. galatasaray armasını öper. ilk başlarda kendini taraftara sevdirmek için yaptığını düşünüyordum ama artık onun da bizden biri olduğuna dair kuşkum yok. yıllardır giydiği galatasaray formasını kulübe de olsun, sahada olsun en iyi şekilde taşıdığı için, saha dışında galatasaraylı sporcuya yakışır şekilde hareket ettiği için, sahamızda veya deplasmanda canla başla mücadele ettiği için ona teşekkür etmek lazım ve bu satırlarla da ediyorum.

    galatasaray camiası beşiktaş'ta düşüşte olan hatta dibe vuracak kariyerini önemsemeyip, güvenip bu takıma kazandırdı ve kendisi de bu forma altında 3 lig şampiyonluğu yaşadı. bundan dolayı galatasaray'a şükran duyduğunu düşünüyorum ve o armayı gerçekten içinden geldiği için öptüğünü düşünüyorum. kendisi de bir röportajında kesinlikle galatasaraylı ayhan olarak hatırlanmak istediğini söyleyerek renklere olan bağlılığını dile getirmiştir. ne demiştik? o da bizden biri. ayrıca hatanın neresinden dönülürse kardır. o da gerçek galatasaraylıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın