• 20
    (bkz: #1821815)

    özetle "taraftar futboldan anlamaz." buyurmuş bu entryde. ve birkaç tane örnek vermiş "maradona, raul, ıvır zıvır." diye. kendisi sanırım sene başından beri taraftarın melo satıldıktan sonra o bölgeyi doldurmak için yalvardığını unuttu, çünkü o bölgede çok büyük boşluk oluştu ve takımın direnci düştü. demek ki o bölgenin melo tarzı bir adamla dolması lazımdı. ki kulüp de bunu uygun gördü ki, ryan donk transferi yapıldı.

    gelelim sağ beke, ellerimiz ağrıyana kadar sağ bek gerekli yazdık. ama biz futboldan anlamıyoruz, futboldan anlayan süper yönetici ve teknik direktörler anlıyor ya, orada sabri oynadı. sonra tarık çamdal'a sarıldık denize düşünce. ama ne hikmetse bizim dediğimize paralel olarak bir sağ bek transferi yapıldı martin linnes ile.

    taraftar anlamıyor bu işi evet, ama ne hikmetse taraftarın görüşlerine paralel transferler yapılıyor. ne tesadüf.

    ayrıca sevgili sözlük yazarı, belki taraftar futboldan anlamaz evet ama, gözüyle gördüğünü idrak edemeyecek kadar kör değil. bir oyuncunun yetersizliğinin, hele ki bu yetersizlik bas bas bağırırken, farkına varamayacak kadar futboldan anlamayan bir grup da değil bu taraftarlar.

    daha yazacak çok şey var ama, sanırım kendisi anlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın