• 3
    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=49650

    ya bak nasil sovdum saydim yine sabah sabah! ulan artik belli bir yasa geldik, holigan ruhu bir kenara koyalim, olgun insan olalim diyorum ama bu orospu cocukluguna karsi tahrik olmamak elde degil. ulan be amin evlatlari, siz degil misiniz galatasaray elenirken tur atladin diye "türkiye'nin avrupa'daki tek temsilcisi fenerbahçemizin son 16'daki rakibi yarın belli olacak" diye tweet atan. ulan magdur edebiyatini siktiklerim, simdi podolski bulent korkmaz ve hakan sukur'un elinde kalkan uefa kupasini gotunuze soktu diye niye bagiriyorsunuz? sen resmi kulup hesaplarindan durduk yere gondermeler yap bir tur atladin diye, bu lafi attigin futbol takiminin bir futbolcusu sadece bir fotograf paylasti diye "turk futbolunun yaratmis oldugu ekonomiden ucretleri odenen futbolcular kalbimizi kiriyor" diye agla ve bunu alcakca bir ihanet olarak nitelendir.

    lan unutkan zihnini optuklerim, senin taraftarlarin muz salladi ulan siyahi futbolculara! futbolcun irkci hakaretlerde bulundu rakip meslektaslarina. sen kendi hesabindan laf attin rakip takimlarin elenmelerine kinaye yaparak. simdi bir galatasarayli futbolcu galatasaray'in 16 sene once aldigi bir kupanin resmini yorumsuz paylastigi icin hain mi oldu? ulan sen ne igrenc bir camiasin be kardesim. pes be! sen ne pis birseymissin be!

    tesaduf dedigin o sanli kupa... yaklasamadikca kuduruyorsun anladik ama bu kadar da herkesi kör, alemi sersem sanma artik e be durzu! ulan size baktikca bazi kayisi koparmis ruh hallerini anliyorum artik. onlardan birini koyayim da ben susayim. yoksa ucurulucam kufurler dilimin ucunda geziniyor soyunuza sopunuza girip cikicam simdi!

    http://inciswf.com/1287955941.swf
App Store'dan indirin Google Play'den alın