• 6
    (bkz: #1942328)

    --- alıntı ---

    kendisini her sahada görüşümde ızdırap çekiyorum. umut'a top atılıyor, umut kontrol edemiyor veya kaptırıyor sonra da kontrol edemediği topun peşinden kafası kesik tavuk gibi boş yere adamını kovalıyor. sahada yaptığı tek şey bu. sosyal medyada, gazetelerde ve tv kanallarında karayı ak göstermek için manipülasyon yapan art niyetli galatasaray düşmanları hay sizin umut mücadele ediyor goygoyunuzu sikeyim. bu kadar yetenek yoksunu bi adamı galatasaray'da oynatanlara da hakkımı helal etmiyorum.

    --- alıntı ---

    yahu, birçok yazarın bu mecrada açıkça ortaya koyduğu bir karşıt fikre yönelik "sikeyim" şeklinde bir yaklaşım olur mu? mesela "hamza hamzaoğlu iyi teknik direktördü goygoyunuzu sikeyim", "burak yılmaz kraldı goygoyunuzu sikeyim" ya da "fatih terim imparatordu goygoyunuzu sikeyim" vs. denir mi? kendisine de aynen bu şekilde tane tane anlattım o gün ama %100 haksız olduğu bir konuda neyin garezi bu?

    ne diyeyim az bile demiş o zaman, keşke "umut bulut'un mücadele ettiğini iddia eden galatasaray taraftarı o.ç'dir" deseymiş. hani sözlükte her yerde küfür var ya... sonra da ben aslan cimbomluyum ama benim entry'mi sildiler :'(

    mutlaka yanlışlarım(ız) oluyordur, ki en başta ben haklı olarak çokça eleştirilirim ve eleştirilerin istisnasız hepsini dikkate alır, inceler, diğer moderatör arkadaşlarla da kritik edip açıklığa kavuşturuncaya kadar ister istemez unutamam ama bu tip mesnetsiz ithamlardan gerçekten çok büyük rahatsızlık ve tiksinti duyuyorum.

    not: ayrıca "ileti silinmiş" ile "ileti tümden silinmiş" kısmını tam anlayamadığım gibi çöp kutusunda düzenlediği entry'yi canlandıracağı yere kazara tamamen silmişse kendi kusurudur ve de yapabileceğim hiçbir şey yoktur. şahsen "iletileri tümden silmek" gibi bir yetkim hiçbir zaman olmadı.

    hadi selametle : (

    edit: (bkz: #1914526)
App Store'dan indirin Google Play'den alın