• 12
    uçmuş olan girdisine istinaden birkaç şey yazma ihtiyacı hissettim:

    hiç kimse başkaları ne kadar sevip saygı duyarsa duysun bir başkasını sevip saymak zorunda değildir. "barış manço'yu sevmiyorum hiçbir zaman da sevmeyeceğim", "barış manço'nun sanatçılığını beğenmiyorum", hatta "barış manço abartılmış bir sanatçıdır" gibi girdilerin hepsine katılmasam da saygı duyarım. kişisel beğenidir derim, renkler ve zevkler tartışılmaz derim, düşünce özgürlüğü der geçerim.

    amma velakin, sen kalkıp şu kutuplaşmış toplumun belki de son ortak paydalarından olan birçoğumuzun çocukluk kahramanlarından olan çok değerli bir sanatçıya hiç bir kaynağa dayandırmadan, hiç bir delil göstermeden "fettullah gülen sevicisi, rezil bir insan" dersen ben sana saygı da duymam, yaptığını düşünce özgürlüğü kapsamında da değerlendirmem bir de üstüne okkalı bir has'lı küfür ederim.

    ne kadar kolay fikir özgürlüğü şemsiyesi altında onu bunu zan altında bırakmak değil mi? yahu insan şu öznel girdiyi illa ki girmek isterse önce okuduğu, bulduğu ilgili kanıya varırken faydalandığı kaynakları koyar. ben bu bu bu kaynaklara baktım, bu adam fetocü der. ben de neredeyse 20 sene önce vefat etmiş bir insana fetöcü diyorsun; ama çok değil daha 3 bilemedin 4 sene önce kimler kimler şimdinin terörist başı bu şahsı ne kadar çok seviyordu ve o insanların birçoğu şimdi birer azılı fetö karşıtı; hal böyle olunca barış abi'yi de bu kıstasta değerlendirmek saçma ve densizce değil mi derim konuyu kapatırım.

    ilk defa bir yazarın nick altına bu şekilde eleştirel bir girdi yazıyorum. allah'tan ki saygı duyan bir kişi hariç herkes aklı başında bir şekilde bu saçmalığı eleştirmiş. bundan sonra bu yazar dahil hiç bir galatasaray sözlük yazarının herhangi bir kişiyi hiçbir kaynak göstermeden, tamamen keyfe keder bir şekilde terörist sevicilik gibi aşağılık bir nitelemeyle itham altında bırakmamasını temenni ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın