• 10123
    resmen kalabalıklaştıkça zır cahil yazarlarla dolup taşmıştır. garry rodriguez ve ahmet çalık'ın transferlerinde yazılıp çizilenler bir yana, riekerink'e konya maçı kadrosu üzerinden vuranları görünce yok artık diyor insan.

    ulan sakat, cezalı ve takımdan gidenlerle birlike konya maçına çıkaracak 11 oyuncumuz kalmış zaten. garry yeni geldi ve 15 gündür sadece bireysel idman yapmış. podolski sakatlıktan yeni çıkmış, takımla tek idmana katılmış. ahmet çalık'ın zaten daha imzası kurumadı. bu adamlar niye oynamadı diye söylenmeyen kalmamış. dünyanın neresinde, hangi hoca olsa eldeki takımla bu kadar bir kadro çıkartırdı. kafasında bir oyun planı yapmış hoca ve gayet başarıyla uyguladı da.

    bunu da geçtim paok'tan futbolcu mu alınır diye sayfalarca dırdır yapıldı burada. orta çağ karanlığını yeniden yaşıyoruz resmen.

    burada hala neden yazıyorum bilmiyorum ama bu cehalet ülkenin acı gerçeği maalesef. bu kadar utanmaz, arlanmaz, kendi düşüncelerini sorgulamaz, ezberden konuşan bir güruh anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde çıkıyor. konu keşke sadece futbolla sınırlı olsa ama her alana nüfuz etmiş bir zihniyet bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın