• 1
    evet önemli. derbinin sonu önemli bizler için. eğer yenersek, ligde 9 sene sonra ilk galibiyetimizi alacağız onlara karşı.
    evet bizim için diğer maçlardan farklıdır fenerbahçe maçları. tabii ki ayrı bir önem arzeder fakat bu önemi yanlış anlamayın. sanmayın ki dinamo bükreş maçından daha önemlidir bu maç.
    bizler ve tabii ki sizler neler yaşamadıkki kadıköy'de. her kadıköy rövanşında da suçlanan, ceza alan yine bizler olduk. hiçbiri problem değil bizim için.
    bizim sizden isteğimiz şudur sadece: oraya çıkın ve üstünüzdeki formanın hakkını verin. biliyor ve inanıyoruz ki yine çıkıp dar edeceksiniz sahayı onlara, belki yenecek belki yenileceksiniz. yenerseniz herhangi bir galibiyetten daha çok sevineceğiz belki ama yenilirseniz de herhangi bir yenilgiden daha fazla üzülmeyeceğiz buna inanın. çünkü bizler suyun karşı tarafındakilerden farklı olarak galatasarayımızın kaybettiği her maç için aynı derecede üzülürüz.

    skor önemli evet. üzülmek istemiyoruz. ama bilin ki skor her ne olursa olsun bu taraftar herzamanki gibi arkanızda her zamanki gibi desteğiniz olmayı sürdürecektir...

    ukdeyi veren: baglamaist
    notu: "peşindeyiz"
App Store'dan indirin Google Play'den alın