• 10335
    dun wesley sneijder basligina 2 (yaziyla iki) entry girdim diye bir kisim yazar tarafindan sozlukte sneijder'e kin kustmakla itham edildim. hatta bir kisim yazar kufur hakaret allah ne verdiyse saldirdi. bu iki entry disinda farklı başlıklara hem asist meselesinin cok buyutulmemesi gerektigini hem de bir 10 numarayi sadece asist yapiyor diye savunmanin anlamli olmadigini ifade eden 3 entry daha yazdim. hic bir yazarin akliyla ilgili bir yorum yapmadim.

    kimseye;

    siktir git demedim

    bakis acin cok dar demedim.

    futbolu bilmiyorsun demedim.

    fenerlisin herhalde de demedim.

    nihayetinde kimseye kisisel bir hakarette bulunmadim. kufur eden bir terbiyesiz ve hakaret eden bir kac kendini bilmeze yonelik onlarin anlayacagi uslupla cevap verdim ki bana bir atasozunun dogrulugunu hatirlatmis oldular sadece;

    "domuzla guresme. ikiniz de camura batarsiniz ama domuz bundan hoslanir"

    evet bugun anladigim kadariyla ettigi kufurlere karsilik kendine edilen hakaret ve kufure sevinmis bu fanatik arkadas ve gelmis "ama once sen baslattin" diye inliyor sadece. ne baslatmisim e be kus beyinli. sana gelip hakaret mi etmisim? bir futbolcuyu isterse 100 entry ile elestireyim. bu sana hakaret etme hakki verir mi? vermez. sana ogreten olmadiysa, moderasyon uyarmadiysa ben soyleyeyim de ogren. yoksa sen soversin o da sover. bir gun olur senin de insan oldugun aklina gelir agrina gider bir soz.

    bir diger yazar tayfasi da tarafima edilen hakaret ve kufurleri gormezden gelip, bu sozleri edene verdigim cevabi "bize kufur ediyooor" diye milleti galyana getirmek icin kullanmis. bir diger kisim sansur istemis. yeni turkiye merhaba! neyse ki ozelden cok da guzel mesajlar aldim. hepsine tek tek tesekkur ediyorum ancak millet linc ediliriz korkusuyla kendisi yazmiyor ancak yazana ozelden tebrik mesaji atiyor.

    simdi yine soyluyorum sozluk ahalisi. wesley sneijder gitsin yazmaya devam edecegim. sen kufur edersen ben de sana kufur edecegim. hakaret edersen benden de hakaret duyacaksin. bir kismi tribe girer troll cevap yazma falan diye. onlara lafim yok. adama zorla soylediklerime karsi ciddi bir sey soyle diyemem. yalniz bu sozluk formati icinde istedigim basliga istedigim entryi girebilecegimi dusunuyorum. ha moderasyonda bu zorbaliga ayak mi uydurur. o zaman yazarsiniz kendi kendinize 33 yasindaki sneijder'e kondisyon yukleyelim 3-4 milyon euro verelim de bir kac anadolu takimina daha asist yapip bizi mest etsin diye.

    fikrini hakaret ve kufur etmeden ifade edebilen her fikri hur irfani hur kardesime tekrar selamlar ve sevgiler sunarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın