• 95
    bu ülkede ayağında top sektirdi diye kırmızı gösterilsin dendi futbolcumuza. bir allah'ın kulu da hop ne oluyor demedi.

    türk futbol tarihinde ilk defa yabancı sayısı azaltıldı. amacı melo'nun gönderilmesiydi. piyango eboue'ye vurdu. chedjou denilen el bombası tercih edildi. eboue 3-5-2'nin sağında dili dışarıda sarkarken, dinlenmek için yattığında chedjou tarafından hedef gösterilirken acımadık. tanrı da bize acımadı. bizi sabri'yle cezalandırdı.

    melo'ya yapılan mobbingin dibidir. bakmayın siz melo'nun konuşmadığına. ileride bir gün galatasaray'a td olabilecek adam konuşur mu? hepsini boşverin hocasını, arkadaşlarını şikayet eden adamı başka kulüp ister mi?

    melo bu gözlerin 30 yılı aşkındır gördüğü fenerbahçe çirkefliğine oyun kuralları içinde cevap vererek siktiri çeken tek futbolcudur. ne keita, hkan küçük gibi yumruk attı, ne okan bülent gibi gaza gelip kırmızı yedi, ne de arda sabri vs gibi kavgaların içinde bulundu. aslanlar gibi attırdı! sırf bunun için bile heykeli dikilecek adamı kovmak için herşeyi yaptılar!

    adam fıtık ameliyatından kalkıp koşup gelecek hamit'in sakatlığına yetişecek ve ertesi sene birden triplere girip gitmek isteyecek? öyle mi? melo'nun neden gittiğini merak eden oynadığı son resmi maçta gırtlağına sarılan yer cücesine baksın. hatta gidin yer cücesinin oynadığını (!) söylediği en iyi 11'e bakın. önlibero icad edildiğinden beri bir battista bir de saidou vardı. ikisini toplasan melo'nun zekatı etmez. başka da adam gelmedi galatasaray'a.

    melo yerli çete, hamza ve federasyona teslim özbek yönetimi tarafından gönderilmiştir lamı cimi yok.

    gelelim sino'ya!

    sneijder'in son sezon kötü oynadığını hepimiz biliyoruz. belli ki demotiveydi. geçen senelerde yazın tekvando hocasıyla çalışan adam neden umursamadı?

    biz nasıl aldık sneijder'i? adam gelirken "kariyer yapmaya geliyorum" dedi. bu neyin göstergesidir biliyor musunuz? verilen sözlerin! sneijder drogba geliyor melo var muslera var diye geldi. 3 senedir galatasaray yönetimleri sneijder'a verdikleri sözü tuttular mı? mahkum ettikleri adamlar ortada. attığı gollük pasları burak yılmaz'ın piç etmesiyle şampiyonluk gitti. adam yine de iki eli kanda juventus'a salladı. ertesi sene adamı yine cezalandırdık. şampiyonluğu beraber inşaa ettiği telles'i gönderdik. tek kanadımız vardı beyler o da bruma-telles-sneijder kanadıydı kimse unutmasın.

    yönetim baktı ki yerli çetenin grubuyla olmuyor sneijder'a sordular ne yapalım diye. o da hollandalıların gelişine ön ayak oldu. hoca + de jonk. bu takım da ayhan akman tarafından sabri'ye, yönetim tarafından cavanda'ya bırakıldı. jor efendi de çeteye yaslanınca sneijder ne yapacaktı?

    ne oynamasını bekliyorduk sneijder'in gerçekten? ben sneijder'in yerinde olsam drogba ve melo gidince grosskreutz patlayınca zaten siktiri çekerdim.

    bugün 6. stoper balta 1.5 m euro alıyor. hangi spor kanalını açsanız ne kadar galatasaray düşmanı varsa alayı balta kalmalı diyor.

    sabri hakkında bir tane olumsuz konuşan spor yazarı yok. hadi toplasan 3'tür maksimum 4 değildir.

    zaten taraftar kısvesi altında geçinen bilimum taarabt, terim kuyruk acısı yüzünden sneijder düşmanıydı. bunun üzerine de sino şu kadar para alıyor diyerek kuyusu geçen seneden kazılmaya başlandı.

    sneijder salak değil. adam 2 senedir bir şekilde gönderileceğini, maaşının bahane edileceğini biliyor. neden kassın? kasmadığı haliyle ligin asist kralı.

    ben tudor'dan sneijder'i kazanmasını beklerdim. sino'nun en azından bir sene belhanda, gomis ve olası dmc'ye katalizör olmasını isterdim. galatasaray'ın ortalama zekasının yüksek olmasını isterdim.

    galatasaray'da başarılı yabancıların özellikle lincoln'den başlayarak algı operasyonlarıyla gönderildiğine inanıyorum. bu operasyonlar bazen gerçekten nadir görülen kural değişikliklerini de beraberlerinde getirdi. bunun sonucunda da saçma sapan sebeplerle adamların gönderldiğine inanıyorum. eboue desen lan yerine birini al önce de öyle gönder. melo desen ha keza. imzası yetişmedi yerine aldıkları adamın. şaka gibi.

    tahminim sino'nun devre arasında abd'ye gideceği. o zamana kadar takımın uyum sorununu gidermede yardımcı olur umarım.

    son bir ekleme düşünsene melo gazeteci tehdit edecek hatta dövecek. küme düşürürlerdi lan bizi. biz de razı gelirdik. nasıl basket takımına razı geldik aynı hesap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın