resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13021
    hocanın istifasının ardından, sosyal medyada yapılan, neredeyse binlerce farklı yorumu okudum. çıkardığım tek bir sonuç var; herkesin galatasaray'ı kendine. herkes kafasında farklı bir galatasaray biçimlendirmiş ve ona farklı farklı anlamlar yüklemiş. gerçek çok basit. galatasaray halkın büyük çoğunluğu tarafından desteklenen ve fakat elitist bir yapı tarafından idare edilen bir organizasyon.

    bu durum tarih kitaplarında yer alan halkı farklı, idarecisi farklı, ordusu farklı ırk olan devletlerin yapısı gibi karma karışık ancak mutualist bir yaşam şekli. biz ne düşünürsek düşünelim, galatasaray'ın idari yapısı gram değişmeyecek. bu sebepten dolayı her olaya farklı manalar yüklemeye, gereksiz futbol romantikliği yapmaya gerek yok.

    fatih terim gelecek gerisi bam, bam, bam. her şey bu kadar basitken, camianın yeniden kenetlenmeye şiddetle ihtiyacı varken fatih terim'e naz yapmak, kusura bakmayın ama klasik kezban triplerinden fazlası değildir. gel hocam, senin bize, bizim sana ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın