• 929
    dün buradan bir yazar arkadaşımızın başka bir kulüp ile ilgili isteğini çözmek için uğraşırken başlığımın altında yazılanları okudum. netice itibariyle arkadaşımızın işini çözdük ancak o süreçte online olduğumdan ve bu konu ile ilgili entryler olduğundan yanlış anlaşılmayı engellemek adına yazayım istedim.

    her türlü yapıcı eleştiri başımın üstüne. işim gereği elimde olmayan sebeplerden ötürü de olsa sıkça eleştiri alıyorum. ancak burada başlığımın altına yazıp sonra farklı mecralarda "galatasaray sözlüğün peygamberine laf söyledim beni linç ediyorlar hadi desteğe gelin arkadaşlar" şeklinde yorumlar yapan, yazarı olduğu galatasaray sözlüğü kötüleyen, tek derdi insanları germek olan ve nadiren ortaya çıkan, ukraynada yaşayan bu arkadaşa saygı göstermem mümkün değil.

    peygamberlik iddiam olmadı. buradan herhangi bir maddi gelirim de yok. (adıma açılmış parodi twitter hesabının bir geliri varsa helali hoş olsun.) sevgi ve saygıya dayalı bu ortamda ve bir çoğunun da gerçekten içten olduğunu bildiğim galatasaray taraftarı dostlarım ile birlikte olmak için buradayım.

    transfer dönemi sonunda uzun uzadıya değerlendirme yaparız zaten. neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın