• 655
    yeri ve zamanı geldiğinde talimatla iş yapan genç spor yorumcusu. sneijder konusunda bunu gördük. 33 yaşındaki valbuena'ya harika, tam yerinde transfer derken sneijder'e yaşlandı gitmesi lazım diyordu. ha hakkını yemek gibi olmasın güzel yorumlar yaptığı yer de çoktur ancak bu talimatla iş yaptığı gerçeğini ne yazık ki değiştirmiyor.

    peşin edit: sabaha bir sürü gerekli gereksiz tatava olmasın. talimat kelimesi evet, belki çok ağır olmuş olabilir ancak o an için başka bir şey de düşünemedim. türk spor camiasının içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında yaz transfer döneminde sneijder konusunda yaptığı açıklamalar benim için birilerinin istediği şekilde yapılmıştır. bak benim için diyorum benim. siz de buna inanın, inanmalısınız, inanacaksınız demiyorum.

    ülkemizde spor yorumculuğu yapan isimlerin çoğunun burada başlığı var bir açın bakalım neler neler yazılmış. burada uğur karakullukçu'yu özel kılan galatasaraylı ve sözlük yazarlığı yapmış olması mı? ben bu ülkede artık en temizim diyen adama inanmıyorum kardeşim inanamıyorum suçum bu mu yani?

    sneijder gitmeli valbuena gelmeli çok fayda sağlar demeyi samimi bulamıyorum. şimdi valbuena fb'nin en iyisi demeyin düşer bayılırım sneijder'de bruma'dan sonra en iyisiydi ne oldu? tefe kondu hangi büyük maçı kazanabildi denildi. ligin 11. haftası olmuş valbuena'nın takımı 9 puan geride bırak büyük maç kazanmayı normal maç kazanamıyorlar. her şey bir kenara adamın yazılarını yorumlarını hepten reddetmedim çoğu yorumunu da beğendiğimi belirttim. neyse umarım derdimi anlatabilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın