resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 385
    bu kişinin igor tudor hakkında söylediklerinin birincil sorumlusu hocasının arkasında duramayan dursun aydın özbek yönetimidir.

    eğer tudor gönderilecekse gereğini yapın, yok eğer sezon ortasında hoca değişimine karşıysanız da net bir şekilde "galatasaray'ın hocası igor tudor'dur, spekülatif amaçlı haberlere gerek yoktur" deyin işin içinden sıyrılın. böyle arada kalarak itin köpeğin ağzına laf vermeyin. galatasaray'ın hocasını ezdirmeyin. beğenmediğimiz aziz yıldırım vitor pereira'ya bile sahip çıktı, hakikaten vasıfsız bir hoca olan aykut'un istifasını kabul etmedi. dikkat edin ne advocaat ne pereira ne de aykut hakkında tudor için yazılıp çizilenlerin yarısı bile yazılmadı. çünkü (karar doğrudur veya yanlıştır, ayrı konu) aziz bunların arkasında durdu. -ki bu dediklerimin hiçbirisi tudor'un topladığı puanları toplayamadı. ayrıca tudor derbi kazanmadan yaptı bu puanı. kendisinde birazcık büyük takım hocası vasfı olsa; fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir ve beşiktaş maçlarından 1 puan yerine 5 puan çıkarsa kime kaç puan fark atardık belli değil.

    okan buruk kimdir de türkiye'nin en büyük kulübü'nün hocasına ikinci sınıf, vasıfsız gibi sıfatlarla saldırabiliyor? "galatasaray" kelimesini söylerken önünü ilikleyecek seviyedeki adamlara o düğmeyi ilikletecek olan galatasaray'ın yönetim kadrosudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın