• 77
    yorumculuğu hakkında pek olumlu düşünmesem** de hakaret edildiği ve bu hakaretin normal görüldüğü için sözlüğü bırakmasından dolayı üzüldüm.

    aynı zamanda; her insan aynı duygusal yapıya sahip değil fakat bu olumsuz cümleler konusunda biraz önemsemeyi azaltmasını öneririm. zamanında dünya düz değil yuvarlak diyen adamı bırakın destansı entry'yi, haftanın en iyisi en kötüsünü; asmışlar lan. bildiğin asmışlar. biz hepimiz insanız diyen siyahi adamı sen ses köylü diye vurmuşlar. burada söylemek istediğim çoğunluğun haklı/haksız olma durumu. (u: haftanın en iyi entrysi bana hakaret edilen entry şeklinde düşündüğünden dolayı verdim bu örnekleri) o yüzden başkalarının kötü ve kırıcı laflarını umursamasın çok, bunu diyen birden fazla kişi olsa da. hele sosyal medyada asla.. görüyoruz futbolcuların, ünlülerin hakkında edilen ağır küfürleri. ne yazık ki bunu umursamamaktan başka çare yok.

    şimdi böyle konuşunca aklıma monacoprensi geldi, bak o da son günlerde dünyanın lafını yiyor. :) ama ne ilk ne de son yazar böyle davranılan.
    ayrıca kendisinin hangi entryden bahsettiğini bilmiyorum ama şöyle bi durum var bu destansı entryler hakkında: (bkz: #2296727)
App Store'dan indirin Google Play'den alın