resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14182
    galatasaray'ın şımarık efsanesi. herkes büyük hatalar yapar affedilmez ama fatih terim affedilir. affedilir ama ağzından bir özür bile duyamazsınız. hep başkaları hatalıdır, fatih terim ise peygamber gibi bir adamdır. mekan basan peygamber ama... böyle bir lüks kimsede yok. niye adam çünkü hala iyi bir teknik direktör. şöyle yaşı bir 75 olsaydı hala bizi nasıl sattığını konuşuyor olacaktık. ama adamda hala iş var. biz de denize düştük, mecbur yılana sarılıyoruz. o yılan bizi bir daha sokar mı emin değiliz. boşverin canım, anın tadını çıkarın.

    şu saatten sonra galatasaray taraftarının karakter anlamında kimseyi eleştirmesine hakkı yoktur. önemli olan pragmatizmdir, menfaattir. artık galatasaray taraftarının kimseye ahlak dersi vermesine hakkı yoktur. çünkü o duruşun, o ilkeli tavrın zerresi galatasaray'da yoktur.

    başarılı olur başarısız olur orasını bilemem ama hissettiklerim bunlar. en azından taraftar bazında fatih terimsiz bir galatasaray başarı namına bir hiçtir anlayışı gittikçe güçlenmiştir. galatasaray taraftarının uzun vadeli çözümlerden yana ya da kısır döngülerden kurtulmak adına en ufak bir çabası ve beklentisi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın