resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 527
    tüm futbolseverleri ikiyüzlülüğü ile kandıran veya kandırmaya çalışan kişidir. aslında medyadaki en büyük fenerbahçe yaygaracısıdır. aynı zamanda büyük bir galatasaray düşmanıdır kanımca. fakat bunu belli etmemek için o kadar çok çaba harcıyor ki!
    tarafsızlık adı altında bizleri de kandırdığı enayilerin yerine koymaktadır. bazen akşam konuştuklarıyla gündüz yazdıkları birbirine tutmaz. fener taraftarına iyi görünmek adına lakabı kibi şeytani cümleler kurar.
    bal gibi ofsayt olan pozisyon ona göre sadece ofsayt kokuyorken, akşam penaltı değil dediği pozisyon gündüz penaltı olmuştur artık. bunun gibi daha niceleri.
    türk futbolu iyi bilen ama avrupa ve dünya futbolunu bence hiç bilmeyen insandır kendisi. bilmem ne planı yok diyerek taraftarımızı galeyana getirmeye çalışan, yıkıcı ve zarar verici konuşmak için yönetimimizin ve teknik heyetin açığını kollayan lakabı şeytan kişi. daha söylenecek çok şey var onun gibi.
    fenerde niye bir görevde bulunmuyor hala. bence cevabı basit; çünkü çok izlenen bir programda aziz yıldırım a daha fazla hizmet ediyor kendisi. işler kötü gidince aziz yıldrımın ın teknik heyet ya da futbolculara keseceği faturanın ön hazırlığını yapıyor canlı yayınla. bakınız aziz in alex i göndermeyi düşündüğü anlardaki alex yorumlarına ve şimdiki yorumlarına ya da tüm şuçu aragonese el birliğiyle yıktıkları dönemlere.
    şeytan her zaman şeytandır. kanmamak, inanmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın