• 168
    cahilliğime verin ve lütfen beni aydınlatın zira ben fazla abartıldığını düşünüyorum. yani devamı gelirse tamam ve eğer unuttuğum varsa da peşinen özür diliyorum ama cengiz' i roma' ya ve çağlar' ı almanya' ya göndermek dışında kim çıktı başka?

    biz de arda' yı barcelona' ya, semih' i slava prag' a, emre çolak' ı deportivo' ya gönderdik bu mantıkla.

    projenin güzel bir proje olduğunu düşünüyorum o ayrı ama tıpkı bir ara barcelona altyapısına yapılan aşırı övgüler gibi övgüler düzülüyor bu takıma da. zamanında barcelona için de dedim; xavi, iniesta bir şanstı. messi zaten bir daha denk gelmez kimseye, o zaten istisna. iyi çalışan bir altyapı 2 3 senede bir a takıma bir oyuncu vermelidir, verir de zaten ama öyle bir hal yaratılıyor ki sanki barcelona dünya futboluna her sene bir yıldız armağan ediyor, altınordu da türk futboluna. ya türkiye' de oynayan bir sürü türk oyuncu var ve bunların hepsi bazı takımların altyapılarından çıktılar zaten sonuçta. bu altınordu goygoyundan ben sıkıldım artık. önce üretsinler, sonra zaten biz överiz onları.

    iyice de şımardılar zaten. yok sakalları kesecek oyuncular, yok kümesten yumurta toplayacaklar...

    edit: bu entrynin sözlükte güzel bir tartişmaya vesile olmasi güzel ama bir nokta yanliş anlaşilmiş. ben bir işe yaramıyorlar falan demedim, abartılıyorlar dedim. öyle bir ahva var ki basında zannedersin 10 tane cengiz ünder çıkarmışlar şimdiye kadar. eleştirim buna ilişkin yoksa düşük yaş ortalaması ve hiç yabancı kullanmadan ptt 1. ligde baya da iyi durumda olması tabii ki övgüye layık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın