resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10118
    hala üzerinden romantiklik kasılmasını hayretle izliyorum, gelsin 1 sezon oynasın jübilesini yapsın deniliyor. arkadaşlar şaka mısınız, ne kullanıyorsunuz sabri bu adam sabri hani bildiğimiz sabri, hepimizin saçlarının dökülmesine-beyazlamasına neden olanlardan biri sabri. 30 senedir hiç görmedim ki, faydasız adamlara 1 sezon da olsa para vermeyelim. yıllardır kanımızı emen selçuk, tarık gibi adamlar varken bir de sabri' ye emeklilik primi mi verelim ki gidip eşine bir lamborghini alsın. içim parçalanıyor takımın sürekli boş beleş faydasız adamlara paraları saçmasına.
    insanlar, 20 lira da olsa bir ürün alayım takıma destek olayım derken, bu faydasızlar gittikleri gece klüplerinden çıkarken bizim verdiğimiz 50 lirayı bahşiş olarak bile vermiyorlar para mı bu diyorlar. ah galatasaray ah, peşkeş çekile çekile bitmedin ya çok büyüksün.
    gelmesin arkadaş sabri gitsin başka bir takıma ya da işlerinin başına geçsin, 2 sağ bekimiz var zaten kesinlikle uzak dursun bizden. yeter evlatçılık goygoyu ya gerçekten yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın