• 32347
    “erzurumspor’a diğer maçlarında başarılar diliyorum. bizim için kazanmak çok önemliydi. geçen hafta puan kaybetmiştik. bu hafta parolamız yüzde yüz 3 puandı. moralli bir şekilde salı günü porto’ya gideceğiz. inşallah oradan da iyi bir skorla döneriz. iyi bir takımız daha da iyi olmaya devam ediyoruz. bugün gerçekten zor oldu, çok heyecanlandım.

    daha birinci dakikada direkten donen top var. çok müsait olmamıza rağmen değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. fazla gol atamadık ama yine de bütün arkadaşları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. ciddi bir koşu mesafesiyle oynadığımızı düşünüyorum. porto’ya gitmeden önce böyle bir morale ihtiyacımız vardı. çok mutluyuz soyunma odası da aynı şekilde. taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. maç cuma 20:00’de olmasına rağmen işlerinden çıkıp buraya geldiler. allah hepsinden razı olsun, iyi ki varlar. iyi ki hep beraberiz.

    emre akbaba’nın sakatlığı hakkında doktor ile görüştüm ciddi bir şeyin olmadığını belirttiler. inşallah porto maçına yetişecek. kendisi oyundan çıkmak zorunda kaldığı için çok üzüldü. iyi ki de hoca çıkarmış durumu daha da kötüleşebilirdi. allah herkese emre gibi futbolcular nasip eylesin. çünkü hep sahada kalmak ve mücadele etmek istiyor, hiçbir zaman görevden kaçmıyor. onun için hepsine teşekkür ediyorum, porto’da görüşürüz.”

    abdurrahim albayrak

    (bkz: 28 eylül 2018 galatasaray bb erzurumspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın