resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5161
    çok net, takımın açık ara en iyi oyuncusu. oynuyor, oynamıyor. kafası esiyor, esmiyor, buralarla ilgilenmiyorum artık. adamın oyun kalitesi mevcut galatasaray kadrosunun fersah fersah üzerinde. zira kendisi dışında topu ayağına alan her futbolcu yaban armudu gibi sırıtıyor.

    o yüzdendir ki, 'bölhödö öcö çökörök ölsön yöö'' diye ciyak ciyak zırlayanlar, aynı zamanda 2 atak görmek için kendisine hayvan gibi muhtaç. sırf kahvehane haterlarını düşürdüğü şu konum için bile kendisini sevebilirim.

    3-5 gol attık diye gaza gelip, "belhanda ne işe yarar yia, emre akbaba adam yiaaa" diye takılıyordu bu millet 2 ay önce. o zamanlar yokluğunda takımın yimpaş yozgat spora döndüğünü söylediğimizde ''ben o yimpaş yozgat'a kurban'' olurum diyip, yokluğundaki her maç ardından '':(:(:( hocam bir şey biliyodur yia, atak yapamıyoruz yia, gol atamiyoruz yia :(:(:('' diye civcive dönüştüklerininde gördük ya, ölsem de gam yemem artık.

    zaten teknik anlamda kendisinin yarısı seviyesinde bir oyuncumuz yok. olan da kiralık. muhtaçsınız aga. sadece topu rakip sahada izleyebilmek için bile muhtaçsınız. sadece siz de değil, fatih terim muhtaç. zira iki eliyle bi topu doğrultabilen tek oyuncu kendisi. yönetim muhtaç, zira kasa başında zılgıt çekmiyorsak o da kendisinin 3-5 kuruş para edebilitesi olan iki futbolcudan biri diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın