resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1824
    hakkındaki “terim’in arkasına saklanıyor” “terim olmasa yanmıştı, bitmişti” şeklinde yapılan provakasyonları ibne basın yaptığında anlarım. amaçları aysal-terim arasında yaşanan ayrılığın bir benzerini yaşatmak derim. başkana “bak başkan, terim senden daha ön planda, hanginiz kulübü yönetiyor?” şeklinde gaz vermek suretiyle ayrılığın fitilini ateşlemek istiyor olabilirler. bunlara itibar etmemeli, fırsat vermemeliyiz. galatasaray düşmanlarının en çok istediği şey cengiz ile terim’in arasını açmak şu an. iyi işleyen mekanizmaya çomak sokturmamalıyız.

    ancak “terim’in arkasına saklanıyor, terim daha güçlü” tarzı eleştirileri sözlükte görünce inanamıyorum. acaba bunu yazanların arasında daha önce hiç müdür, yönetici pozisyonlarında çalışan var mı, çok merak ediyorum. efendiler, bir ekibi yönetmeniz istendiğinde, size bağlı çalışanları ne kadar güçlü seçerseniz, başarılı olma ihtimaliniz o kadar yüksek olur. boynuzun kulağı geçmesinden korkan korkaklar zayıflarla çalışırlar. cengiz gidip bir italyan yahut hollandalı getirse mutlu mu olacaktınız? ben liderlik ettiğim ekipte adamlarımı en güçlülerden seçer ve sürekli eğitimlerle daha da güçlendiririm. karizması benim önüne geçer mi diye düşünmem. samimiyet ve başarı odaklı çalışmak bunu gerektirir.

    allah rızası için cengiz’i rahat bırakın. salın bir kendinizi. rahat olun. adam işini yapsın.

    ffp krizi, oyunculara ödemeler hepsi rayına oturuyor görünüyor. geçen yıl başarılıydık. bu yıl da allah’ın izniyle başaracağız. var mıydı dursun denilen adamın önüne çıkan başka bir babayiğit seçimde cengiz’den başka? o ilk seçimde neredeydi korkut efendi? neredeydi adnan öztürk? adam giydi ateşten gömleği ve bir kaç basit hata dışında tam gaz ilerliyor. bir rahat olun. zaman verelim biraz. kendisi benim babamın oğlu değil. hani filmlerde bir adama 10 kişi kılıç çekip boğazına dayar ya, galatasaray düşmanları tam o konuma getirmiş iken kendisine yardım mı edeceksiniz yoksa siz de mi kılıç çekeceksiniz?

    aslanlar kendi emekleriyle avlarını yakalayıp yiyeceği zaman bazı leşçi çakallar, akbabalar aslana saldırır. aslan yalnızsa sonuç hazin olur. aslanın arkadaşları ve ailesi kalabalık olursa leçşileri püskürtürler. gelin, aslanları çakallara yem etmeyelim. başka galatasaray yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın