• 448
    galatasaray sözlük'ün değerli yazarları;

    can sıkıcı bir dönemden geçiyoruz. ama bazı kuralları hatırlatma gereği duyduk zira sözlüğün çizgisini korumaya mecburuz.

    --- alıntı ---

    "galatasaray sporcuları, yöneticileri, sözlük yazarları ve diğer kişilere karşı hakaret edici, küçük düşürücü ve benzer sair ifadelerde bulunan; galatasaraylıya hiçbir şey vermeyen; galatasaraylılıktan birçok şey alamamış; galatasaray'dan ötürü sevmesini bilmeyen; bundan ötürü sevemeyen, saygı gösteremeyen; galatasaray'a, galatasaraylıya saygısı olmayan yazarların hesapları kapatılır."

    "galatasaray ve değerlerine küfür ya da hakaret
    a) galatasaray sporcusu veya yöneticisine doğrudan küfür ya da hakaret eden kişilerin hesapları kapatılır.
    b) galatasaray'a, önemli şahsiyetlerine, değerlerine doğrudan ya da dolaylı olarak küfreden kişilerin hesapları kapatılır."

    --- alıntı ---

    galatasaray yöneticilerini eleştirilirken kullandığınız sözlüğün çizgisine aykırı ve maksadını aşan ifadeler silinecektir. gerektiği taktirde kurallarda belirtilmiş diğer yaptırımlar da uygulanacaktır.

    bu vesileyle lütfen eleştirilerinizi yapmaktan çekinmeyin; ancak kelimeleri seçmekte özenli davranmanızı, eleştirilen insanların galatasaray başkanı veya yöneticisi sıfatı taşıdığını ve eleştirinizi dile getirdiğiniz platformun da galatasaray sözlük olduğunu unutmamanızı rica ediyoruz.

    saygılarımızla
App Store'dan indirin Google Play'den alın