• 30
    ezik fenerli profilinin yaratıcısıdır. eğer yaşasaydı tv tv gezip "fetö, fato, kumpas, 6s" diye ağlıyor olacaktı bu şuursuz, romantik herif.

    fenerbahçe büyüklüğü hakkında söyledikleri hepimizin malumudur.

    bir taraftar, takımını en büyük olduğu için tutmaz. sadece seviyordur. o sevginin nedeni olmaz. sadece etkiden söz edebiliriz. kimisi annesinden/babasından/akrabasından etkilenir, kimisi bir futbolcudan, kimisi de mahallesindeki bir "abi"den... fakat; büyüklük ve küçüklük gibi kavramların ispatı maddi gerçekliklere muhtaçtır. örneğin; bir tenerife taraftarı, tenerife'yi çok sevebilir ama onu en büyük ilan edemez. "tenerife büyüklüğü acayip bir şeydir, çok değişiktir, adı konamaz" diyemez. çünkü ispanya ve dünyanın en büyük futbol kulübü bilimsel veriler ışığında ** real madrid'dir. bir spor kulübünü en büyük yapan onun sportif başarılarıdır. ne zaman ki tenerife kupa sayısında rakiplerini geride bırakır, artık en büyük o'dur.

    fenerbahçe 2000 yılından itibaren türkiye'de en büyük olduğu iddiasını dile getirebilecek bir konumda olmamıştır. fener taraftarı fenerbahçe'yi çok seviyor diye o'na en büyük diyemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın