• 537
    leo franco, harry kewell ve elano blumer e noel tatili için bir maçlık izin veren kulüp. şimdi şu meseleyi açığa kavuşturalım. batı kültüründe noel tatilinde birini çalıştırmak için ekstra paralar ödemek gerekir. bu adamlar noel i her zaman aileleriyle geçirirler ve bu bütün dünyada böyledir. kimsenin harry kewell ın tatile gitmesine, ailesini görmek istemesine itiraz etmeyecektir.

    şimdi türkiye özelinde bakalım bu meseleye. ne diye eleştiriliyor kulübümüz, türk oyuncular kurban bayramı ramazan bayramında maç yapıyorlar da yabancılar niye izin alıyorlar.

    bu sorunun muhatabı galatasaray kulübü değildir. bayram gününe maç koyan türkiye futbol federasyonu dur. ıngiltere de devre arası tatili diye bir şey söz konusu değildir. 1 ocakta bile maç yapar bu adamlar ama noel de yapmazlar. galatasaray ı eleştiren eski futbolcularımız,efsanelerimiz, git gide gözden ve gönülden düşenlerimiz bugün bile kulübe bok atmaktadırlar ve bu meseleyi görmezden gelirler.

    yıllardır devre arası son maçta kırmızı kart gören fener in brezilyalıları bu sene kuyrukları sıkıştı diye tatile gitmiyorlar bizim güzel basınımız da bunun üzerinden galatasaray a saydırıyor.

    ulan biriniz de omurgalı olun. eski futbolcusu,gazetecisi,yazarı hepsi çürümüş.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın