• 1157
    sözlük çok mutluyum, bugün aldığım haberle baba olacağımı öğrendim. evet sözlük baba oluyorum baba, baba!! nasıl sevinçliyim anlatamam demek isterdim ama maalesef evli değilim sözlük.

    işler buraya gelsin, ben de herkes gibi buraya sevincimi yazayım, arkadaşlar bi aslan daha gelecek dünyaya yazmak için uzun süredir birlikte olduğum kız arkadaşımla gelecek ay evleniyorum sözlük. gerçekten çok heyecanlıyım. aşık olduğum kadınla evleneceğim, sanki diğer yarım gibi. şu dibi delik dünyada benim de sesime ses verecek biri olacak lan. hepiniz davetlisiniz demek isterdim ama maalesef evlenme durumu da henüz buraya gelemedi sözlük.

    olaylar buraya gelsin diye dün kız arkadaşımı güzel bir restorana götürdüm. sanırım fark etti önceden ama hep hayal ettiğimiz gibi bir evlenme teklif ettim. oğlum bir sürü para saydım yüzüğe ama değdi lan. ulan sözlük kabul etti evlenme teklifimi sevdiğim kadın. liseden beri birlikteydik. aynı ilde üniversite okuduk. okul bitti, iş bulduk artık zamanı dedim. evlenme teklif ettim. kabul etti oğlum ya. ulan davul tutup sağa sola bağırmak istiyorum. ömrüm boyunca onun gözlerine bakıcam lan! oğlum oturmaya mı geldik? oynayın laaan demek istiyorum ama o da olmuyor be sözlük.

    şaka lan sözlük. esmiyor sözlük esmiyor. ulan duyum falan yok, gece geçmiyor ya. yaprak kımıldamıyor bildiğin. ulan bu sessizlik hayra alamet değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın