resim
Mustafa Öğretmenoğlu
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 97
    maçı bildiğin çok kötü yönetmiş hakem.
    (bkz: 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı)

    -kayserispor ilk yarıda 18 faul yaptı. sen 3.-4. faulden sonra uyarıp, 5.'de sarıyı çıkartsan devamı gelmeyecek. oyunu gereksiz yere gerdi.

    -belhanda rakibine dokunmadığı halde rakibi yerde taklalar attı, ama rakibe aldatmaya yönelik sarı vereceğine döndü belhanda'ya kart verdi. görmemelerine imkan yoktu pozisyonu, yardımcısı ile birlikte resmen rakibe "kendini at" mesajı verdiler.

    -iptal edilen, babel'in attığı 2. golde zerre ofsayt yok. hem var'da çizgi yanlış çizildi, hem yardımcısı yanlış bayrak kaldırdı. resmen golü iptal etmek için 3-4 dakika uğraşıp çizgiyi eğip büktüler.

    -kayserispor'un golünden önce adem büyük'ün tertemiz topu çalmasına faul çaldı. şu görüntüyü alıp "hakemlik nasıl yapılmamalı" diye ders olarak okutsan yeridir. o pozisyon gitti kırmızı kart + gol oldu.

    -emre mor'un gelişine kırmızı kart verdi. emre rakibine çelme takmaya yeltenip son anda ayağını çekti. eğer o çelmeyi taksaydı sarısı doğruyu fakat niyet okuyarak sarı kart çıkarttı ve düpedüz eyyam yaptı.

    -feghouli'nin bariz penaltısında var uyarmadı bile, kendisi de görmesine rağmen ver(e)medi.

    -kayserispor'un 2. golünde bariz dirsek olmasına rağmen görmezden geldi. var muhtemelen uyardı, "gel izle" dedi fakat var ile konuşup büyük ihtimalle "ben gördüm, devam" dedi.

    sözün özü; çok acemice bir maç yönetip katletti maçı. yaptığı neredeyse bütün hatalar galatasaray aleyhineyken bu adam sırf 3 kırmızı çıkarttı diye, ki çok daha erken çıkmalıydı o kartlar, galatasaray'a çalıştığı algısı yapılıyor sosyal medyada. umarım algılar başarılı olur da birdaha maçımıza verilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın